Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwina-kusia19

Problem sercowy...

Polecane posty

Gość Malwina-kusia19

Zakochałam sie w tym chlopaku, co robic :( 24/24 mysle o nim, nie moge spac z powodu natloku mysli, budze sie w nocy. Chce z nim byc, zrobilabym dla niego bardzo wiele. zdobylam jego numer kom. pisalismy troche... tak normalnie. teraz on milczy... dowiedzialam sie ze ma dziewczyne. Ja go tak bardzo kocham ze poruszylabym niebo i ziemie zeby tylko z nim byc! co robic :( prosze, nie krytykujcie mnie od razu... doradzcie :( czy ktos byl w podobnej sytuacji?

Gość Malwina-kusia19
halo halo ?

Gość Malwina-kusia19
???????????????????

Gość sobotnio kliknę
Minęły dopiero 2 minuty...

Gość Malwina-kusia19
???????????????????????????????

Gość Diablod
jak ma laske to nie rob sobie nadzieji...no chyba ze tak bardzo go kochasz jak piszesz to powalcz o niego ty pierwsza napisz do niego eska

Gość ajajajajajaj
ano byłam, byłam...i dowiedziałam się co lubi czego nie. I dostosowałam się..do jego oczekiwań. Później został moim mężem, a jeszcze później go pogoniłam..

najlepiej bedzie sie nie narzucac... jak zaczniesz sie za bardzo starac, to na pewno nie sprawisz ze rzuci on swoja dziewczyne widocznie ma odpowiednie powody zeby z nia byc i nie chce dla nikogo z nia zrywac najlepiej by bylo jakbys pogodzila sie z tym ze mozesz byc narazie tylko jego przyjaciolka czas jest sprzymierzencem, wiem ze nie chce ci sie czekac, ale probujac robic cos na sile bardziej sobie zaszkodzisz niz pomozesz

Gość Malwina-kusia19
nie wiem czy mnie rozumiecie :( to tak strasznie boli :( mylse tylko o nim.. zrobilabym wszystko. :(

Gość sobotnio kliknę
Tak, nikt Cię nie rozumie, jesteś jedyną zakochaną na ziemi. :O

Gość Malwina-kusia19
Jak mam o niego walczyc!? :( nigdy nie pomyslalabym ze bede taka "wredną" w stosunku do tej dziewczyny... :( ze bede chciala komus odbic faceta. Ale nie chcąc ranić jej... wiem ze ranie siebie i to bardzoo ;/ zalowalabym strasznie. b przeciez nie jestem jedyną na tym swiecie ktora mogla sie w nim zabujac... co jak jakas inna sprobuje szczescia w odbiciu go i.. uda jej sie ?

Gość ojejku 32456790950
postarj sie byc jego najlepsza przyjaciolka,wyslij smska w stylu "co slychac?"itp,tylko nie narzucaj sie ,a dalej czas pokaze

Gość Malwina-kusia19
mysle co zrobic zeby i on sie we mnie bujnął : ] hahh. mam wielka nadzieje ze jednak stanie sie cos co sprawi ze bedziemy razem.: )

Gość dziwna22ny
Oj kochana nie baw sie w rozbijanie zwiazkow, bo mozesz sie przejechac i wyrobic sobie opinie "wrednej pindy". Z reszta, pomysl sama, ze jesli tobie uda sie go odbic, to moze w przyszlosci znowu ulec innej. Jeszcze gorzej byloby natomiast, gdyby chlopak nie wykazal zainteresowania twoja osoba, mimo twych usilnych staran. Czulabys sie podwojnie pognebiona. Nie ty jedna zakochalas sie w "zajetym"; skieruj swoja uwage na inne tory, bo to nie jest jedyny facet na swiecie.

Gość Malwina-kusia19
załamka no... :( :( :( :(

Gość dziwna22ny
Nie ma sie co zalamywac, musisz sie czyms zajac, poznac nowych ludzi... Jesli wasze drogi maja sie kiedys zejsc, to sie zejda, ale nic na sile, bo tylko sobie biedy napytasz.