Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenka maim

czesc z czym mozna porownac bole porodowe - skurcze ? prosze napiszcie

Polecane posty

Gość olenka maim

Gość no własnie...
sama jeszcze ich nie miałam,ale z tego co czytałam predzej na forum to do bóli miesiaczkowych z tym,ze nawet 10000razy mocniejsze...A cos sie zaczyna?

Hmmm ... ja mimo że bardzo miło wspominam poród porównałabym to do bólu odczuwanego przy duuuużym zatwardzeniu ;) ... uczucie jakby coś chciało Cię rozerwać od środka ... ale da się przeżyć ;)

Gość blkgdkgk
wg mnie zab boli bardziej

Gość minka00
i napiszcie tez te ktore rodzily jak sie czulyscie przed porodem-tydzien, pare dni, pare godzin... grozi mi porod przedwczesny, jestem w 33tc i ostatnio boli mnie bol brzucha czasem jak na okres, czasem jakos inaczej, boli tez po bokach i czasem jakby szyjka macicy mnie boli (kłucia)..

Heheh ... ja też bardziej boję się bólu zęba i wizyty u dentysty niż porodu :) Czasem się śmieję, że jakby ktoś chodził za mnie do dentysty to ja w zamian mogłabym mu dzieci rodzić (chodzi o kobietę żeby ktoś pochopnie nie zinterpretował mojej wypowiedzi ;) )

minka ... w tej sprawie niestety nie poradzę bo ja do dnia porodu nie miałam żadnych bóli i skurczy ... w dzień porodu bolał mnie brzuch jak przed okresem i ten ból się nasilał aż w końcu pojechałam do szpitala i już tam zostałam :)

Gość minka00
kurcze szkoda.. no moze ktoras z kobiet sie wypowie.. boje sie czasem przy tych bolach ze to juz niedlugo a jeszcze musze wytrzymac. Biore fenoterol i takie tam ale i tak slyszalam ze mimo tego mozna urodzic wczesniej..

Gość pink violet
Kiara,to Ty mi dwojke urodzisz,a ja pojde do dentysty za Ciebie ile razy chcesz,dla mnie to sama przyjemnosc :D

Gość 21.....
Kiara22-ale masz fajniutka córunie-cały czas usmiechnieta... Ja niestety jeszce nie widziałam swojej córuni,bo jej sie nie spieszy... ;-)

pink violet ... nie ma sprawy ;) 21 ... ... dziękuję 🌻 Nie martw się :) Na pewno za niedługo zobaczysz swoją kruszynkę :) Życzę lekkiego i szybkiego porodu no i ślicznego i zdrowego bobaska ❤️

Gość nie da się porównać
Dlaczego tak boicie się dentysty? Chodzicie na kasę chorych? Ja chodzę prywatnie i nie boli mnie zupełnie nic poza portfelem.:P Bólu porodowego nie porównałabym do miesiączki, bo w trakcie miesiączki brzuch boli mnie non stop, a poród to bardzo silne, potwornie bolesne skurcze.

Gość t5t55
ja miałam takie bóle jak przy okresie tylko jakieś milion razy silniejsze

Gość minka00
no w trakcie porodu a jakis czas przed nim? jakie bole mialyscie? nawet na ntydzien przed?