Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gehm

chcialabym miec taki nos jak ona

Polecane posty

Gość .tiku tiku
moze i nosek ma ladny ale zato jakie mniy stroi jak pusta pinda tzn. viktoria bekon

Gość nie ma ani jednej fotki
bez nadymania dzioba :O, co za idiotka :O

Gość MagdaIene
Rzeczywiście - ma zgrabny nosek, ale to nie jest najważniejsze. Wiem, co czujesz, bo kiedyś sama miałam kompleksy na tym punkcie. Na szczęście już z nich wyrosłam, wiele osób mówi mi, że mój kinolek sprawia,że jestem oryginalna i jedyna w swoim rodzaju. I ja w to wierzę. I w siebie też. Nie przejmuj się kochana, skup się na tym, co w Tobie piękne, na pewno jest coś takiego. Nie ma brzydkich kobiet, są tylko kobiety niezadbane. ❤️

Gość saremka
A ja chciałabym mieć taki garbaty, szlachetny nosek. Zawsze mis się takie podobały, pewnie dlatego, że mój chłopak lubi dziewczyny z takimi nosami. Nie przejmuj się. :) Znam wiele pięknych kobiet o nosach, które znacznie odbiegają od ideału. :) 🌻

Gość brzydka ale ładna
Ja jestem brzydka ale ładniejsza od niej. Przecież ona wygląda jak stara cyganiucha. Zresztą jest koścista i ma mały biust.I ta twarz starej arabki. Fuj.

Gość jaka ma przerwe
miedzy cycolami, a fuuuj

Gość tost423423
ojej naprawde myslicie ze ona ma zgrabny nos? dzieki wlasnie mnie dowartosciowalyscie:)

Gość gehm
nie interesuja mnie inne czesci jej ciala, cycki tez mam mikro, wiec to zadne pocieszenie dla mnie, a ona chociaz nosek ma sliczny

a od kiedy to ksztalt nosa ma wpływ na jakość życia? nie zadawaj sie z ludż którzy wpędzają cie w kompleksy