dziewczyna z kubkiem herbaty 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczerze mowiac nie Napisano Wrzesień 8, 2007 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oh yo Napisano Wrzesień 8, 2007 coś kojarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ty pisalas o tym chlopaku Napisano Wrzesień 8, 2007 ktory mial wypadek, a pozniej ciagle go gdzies widzialas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie pamietamy cie Napisano Wrzesień 8, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaaaaaaaaaaaak Napisano Wrzesień 8, 2007 to ty wmawialas wszystkim bajke o jakims chlopaku i wypadku samochodowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oh yo Napisano Wrzesień 8, 2007 o tak , wlasnie chyba z tego wątku Cie kojarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieznajoma z Wawy 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 Miło Cię znów widziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co ukradli ksiezyc Napisano Wrzesień 8, 2007 ja cie kojarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
phiphi 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 ja nie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bosanoga Napisano Wrzesień 8, 2007 ja cie pamietam fajnie sciemniałas ale nie dotrwałam do końca tematu kto to był ten gosciu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morphina 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 ja pamietam nicka...ale co bylo z toba to nie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
puszczam - ale nie sie 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 Ja cię pamiętam. Opowiedz nam do końca swoją historię :D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna z kubkiem herbaty 0 Napisano Wrzesień 8, 2007 Nie moge znalezc mojego topiku.U mnie wiele zmian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach