Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomasz Mazowsze

UWAGA na oszustki TESCO

Polecane posty

Gość Tomasz Mazowsze

Nie wiem, czy robicie też zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać. Chcę was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzie indziej i komuś innemu. Oszustki działają następująco: Dwie ładne dziewczyny koło 20 przychodzą do waszego samochodu, kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myć szyby a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Kto by nie popatrzył? Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą, by ich lepiej podrzucić do następnego TESCO. Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy się zaczną nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do robienia laski. W tym czasie druga kradnie wasz portfel. - Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj też !

Gość a ja jestem do niczego
ale to już byłoooooo

Gość fghhhy
do nastenego tesco to by bylo u mnie w innym miescie hahah fajna prowokaca, a nawet jelsi nie to gratuluje naiwnosci

Gość to już było
kilka razy

ho ho ho tyle zrobionych lasek w ciagu tygodnia trzeba byc głupcem żeby dać sie okraść tyle razy w ten sam sposób!!!

Gość samanta1
A co ? Nie dość , że szyby wymyły, dały pokaz na tylnym siedzeniu, to jeszcze laskę zrobiły. Nagroda musi jakaś być nie? Portfel należał im się jak psu buda he he.