Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się zastanawiam

Dlaczego kobiety ranią mężczyzn?

Polecane posty

Gość tak się zastanawiam

tak nie na odwrót a właśnie tak czemu kobiety zdradzają i ranią tych "poczciwych" serdecznych facetów wolą tych "maczo" ;) to już kolejny super facet zraniony pzrez jakiegoś babiszona

Gość ranią
Żeby kogoś zranić ten ktoś musi miec uczucia. Nie zauważyłam tej deficytowej wartości u panów. Ich nic nie boli, poczytaj sobie komicznego.

Gość ranią
Ale za to ma wysokie ego. Zawszeć to jakaś namiastka w przypadku braku uczuciowości wyższej. To strasznie w gruncie rzeczy smutny facet.

Gość ano ino
Czy zawsze musi być na temat Komiczne ?

Gość tak się zastanawiam
a kto o ten komiczny ??:o

Kobiety ranią mężczyzn i mężczyźni ranią kobiety. Ludzie kierują się własnym dobrem nie zawsze właściwie rozumianym. Pytanie możnaby uznać właściwie za retiryczne, bo raczej nikt nie potrafi udzielić na nie wyczerpującej odpowiedzi.

Gość tak się zastanawiam
jeden znajomy próbował się zabić gdy narzeczona zdradziła go miesiąc przed ślubem drugi nie może otworzyć się po tym jak jegi ex zdradziła go z księdzem :o

Gość ranią
Nie jestem feministką, wręcz przeciwnie, a podejście mam realistyczne, bez sentymentalnych pierdół. Zawsze można znaleźć jakiś rzekomy przykład, że facet to czy tamto czuje, zresztą zdarza się,że młodzi, jeszcze nie scyniczniali mężczyźni mają uczucia, ale z wiekiem to się zmienia. Może i 20 latek nie pozbiera się po rozstaniu, a le 40 latek oleje to dokumentnie - nie ta to inna - i byle jemu było wygodnie.

Gość dachowa kotka
a faceci to co? nie zdradzają? niektórzy są tak bezczelni,że przyznają się do tego,że mają dziewczynę/żonę ale mimo to, mają ochotę na sex z inną i to robią.

Gość ranią
Atmo, czytuję cię czasem tu i ówdzie i nawet, nawet.....W każdym razie wiem, o czym piszesz. Masz swoje lata, czyż nie? Ja też. Nic tak nie pozbawia złudzeń jak doświadczenie życiowe. Można sobie gdybać jak ma się naście lat,ale życie brutalnie kopie po tyłku. Pozdrawiam. :)

Sam jestem zaskoczony, że tak dużo już nagryzmoliłem, i że w moim pisaniu widać moje lata :( Cóż, nastolatka udawał nie będę ;)

Gość to ile masz lat

Gość ranią
Swoje Atmo przeczytałam, na jakims topiku, gdzie przeplatałeś się z komicznym, już nie pamiętam gdzie to było. Jako rasowa, choć też nieco cynicznma kobieta, mam dobry węch i faceta, który coś tam ma do powiedzenia wyłapuję z odległości kilometra, a nawet paru ( muszki owocówki też ponoć tak mają). Świetnie się bawię czytając komicznego, znam te klimaty, ale ciebie nieźle się czyta. Mniej jest w tobie tej pogardy a więcej dystansu. Tak się dzisiaj rozgadałam, pewnie dlatego,że jestem po kilku drinkach. Może ktoś się jeszcze wypowie na zadany temat. Tak bym naiwnie chciała usłyszeć,że jednak się mylę....ha, idealizm ze mnie wychodzi...

\"Mniej jest w tobie tej pogardy a więcej dystansu.\" Wow ! Przypominasz mi pewną Czterdziechę. Lubię ją. Powiem Ci więc - mylisz się ;)

Gość ranią
Niech cię szlag Atmo. :D Czterdziecha się kłania. Mam tylko nadzieję,że to nie ty, w końcu to tylko sieć. No kuźwa, powiedz,że to nie ty... Jak powiesz,że nie ty, to grzecznie znikam spać, inaczej cię będę ścigać, a to może być kłopotliwe.

:D Pomyślę o tym jutro, czy mam powiedzieć, czy nie ;)

Gość to ile masz lat
dzisiaj już jest jutro ;)

Mój wieloletni przyjaciel powiedział mi kiedyś, że mam wyjątkowy talent do pakowania się w kłopoty. Miał rację... :)

Gość no niestety ale....
czyli to nie inni są winni tylko Ty sam

Gość ranią
Ktoś tu jeszcze się pałęta, czy sama zostałam? Cały czas czekam na jakąs kontrę, ale duch polemiczny w narodzie ginie jak widać. No to jak z tymi uczuciami u facetów???

Gość 5 jezdziec
prawdziwego meżczyzny nie da się zranić.

Gość 5 jezdziec
mezczyzne mozna tylko zabić.

Gość ranią
A wyjaśnisz mi dlaczego nie można zranić? Nawet jestem ciekawa. :)

Gość 5 jezdziec
prawdziwy facet może przegrać bitwę ,ale nie wojne.wpada w pewien"szał walki".zrealizuje to co postanowił chocby miał zapłacić najwyższa cene bo musi sobie coś udowodnić.Kobiety patrza na innych ludzi i dostosowuja sie do sytuaci.facet moze ale nie musi,przełamac wszystko co jest społecznie akceptowalne i pójść do końca bo ma taka niszczycielska nature.

Gość ranią
Jakim kosztem? Bo nie powiesz mi ,że całkiem bez kosztów.

Gość 5 jezdziec
jeśli facetowi zależy to każdym kosztem.