Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalia20

prostowanie włosów

Polecane posty

Gość natalia20

hej dziewczyny, mam odwieczny problem z nieposlusznymi wlosami. Nie sa ani proste ani krecone, tylko zawsze jakos powykrecane na wszystkie strony swiata, co pasemko to w inna strone. Mam tego dosc, probowalam juz chyba wszystkich kosmetykow prostujacych ale staram sie unikac prostownicy bo mam cienkie wlosy i nie chce ich "usmazyc", tym bardziej ze i tak same sie szybko niszcza i lamia....co robicie aby miec calkowicie proste wlosy??

Gość kmalinkaaaaaaaaaaa
dołączam sie do pytania, napiszcie!!!!!!!!!

Gość ehhhhhhhhh
calkowicie proste wlosy nie wygladaja dobrze-najlepsze sa proste naturalnie.ja mam krecone,a jesli prostuje,to tylko koncowki,bo one mnie przede wszystkim wkurzaja,a jesli wy swoje macie ani proste ani krecone,to po prostu prostujcie niektore partie albo nastawiajcie na najnizsza temperature,a nie calosc,bo zostaniecie z 5 sztywnymi wlosami na glowie:(

Gość natalia20
no wlasnie ciezko jest wyprostowac tylko niektore partie wlosow kiedy nie uzywa sie prostownicy ale samych kosmetykow typu szampony, balsamy, mam nawet lissime rowenty i tez nici z wlosow prostych "jak druty"..=( a juz nic nie poradze na to ze strasznie mi sie takie podobaja, i co gorsza zaczynam myslec ze mi pomoze tylko wsadzenie glowy do magla hehe

Gość gghhgdgh
kup sobie biosilk - jedbaw w płynie , wygładzi Ci fryzurke :) a jak nie chcesz uzywac prostownicy to idz do fryzjera i popytaj , sa specjalne preparaty na proste włosy , ale pewnie kosztuja fortune :) ja bez prostownicy bym zyc nie umiała :D pozdrawiam :P

Gość natalia20
a czy prostownica z ceramicznymi plytkami niszczy wlosy?wiadomo ze na bank nie pozostawia ich bez zadnych zniszczen, ale po jakim czasie regularnego stosowania prostownicy wlosy sa juz "do niczego"?

Gość kiciunia100
Weszła taka moda na prostowanie wlosów nie prostujcie to glupota a jak farbujecie to juz wogole niszczycie te wlosy za pare lat wam wszytsko wyleci i co wtedy zrobicie ? Włosy musza byc naturalne taki ich urok

Gość a ja..........
prostuję włosy- też mam cienkie, ale puszyste. Prostownica z malymi ceramicznymi plytkami. Nic nie niszczy. włosy są takie same-zanim zacząłam prostować. I nie mam strąków tylko ładnie wygładzoną fryzurkę.

Gość a ja..........
moje wlosy też nie są ani kręcone, ani proste- każdy w swoją stronę i się falują.

Gość Asiaak
Pomyśl nad trwałym prostowaniem włosów, po takim zabiegu włosy są jak naturalnie proste, a jeśli wykonasz to w salonie w którym robią to produktami Farouka dodatkowo będziesz miała zregenerowane włosy podczas takiego zabiegu.