Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielonogorzanka

WINOBRANIE 2007!!!!!!

Polecane posty

Gość Zielonogorzanka

hej ludzie;) jak wam sie podoba tegoroczne winobramie????? wiem ze dzis sie dopiero zaczelo ale jakie sa wasze opinie o nim?? lepsze czy gorsze czy firma z poznania spisala sie czy bylo lepiej jak oraganizatorem bylo centrum biznesu????

Gość Zielonogorzanka
nikt sie nie wypowie?????????????????

Gość Zielonogorzanka
??????????????????????????????

Gość bukazMuminkow
jescze nie bbylam ale ma nadzieje ze beidzie ok

ja tez sie wybieram ale w ubieglym roku jakos przeoczylam i w sumie zaluje bo to mimo wszystko fajna imprezka

mnie już nie ma w tym mieście, ale dziś oglądałam w tvn, moje serce zostało w zielonej górze, napewno będzie super choć dla mnie nigdy nie było :-) Pozdrawiam zeilonogórzan, chciałam żeby to miasto mnie polubiło :-) ale tak się nie stało, wyobrażam sobie teraz deptak, choć pewnie pada i jest zimno, ale i tak pewnie jest fajnie, Mieszkałam w ZG 4 lata :-) miło wspominam

Gość Zielonogorzanka
najgłupszanaświecie czemu nik w miescie cie nie polubil???? w zielonej wszyscy sie znaja i lubia wiec Ciebie pewnie tez ktos lubil tylko ty sobie sprawy z tego nie zdawalas... ja wlasnie wrocilam i sadze ze jest bardzo fajnie kwestia przyzwyczajebnia do innych miejsc i bedzie ok :)

Gość pododaaaa/
szkoda tylko ze pogoda nie dopisuje i chyba nie dopisze ale i tak jest dibrze.... Lepiej jak organizuje ta firma z poznania wiecej sie dzieje i nie mam monotonni fajnie jak ktos spojrzy nan nasze miasto z innego punktu widzenia;)

Gość Zielonogorzanka
Ludzie wypowiadajcie siee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja jeszcze nie byłam, jutro też nie idę bo pracuję! Pójdę w poniedziałek bo mam wolne, mam nadzieję, że jest coś ciekawego, oby nie padało, a za tydzień w niedziele do Przylepu na Eska Music :)

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo
Eska Music to bedzie cos pelno ludzi i gwiazd:):) wkoncu cos ciekawego w zielonej:)

Gość szczera do bolu
Szczeze mowiac to gorszegi winobrania nie widzialam jest do Du**8Y!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

w niedziele wieczorem pod ratuszem bębniarze super grali !!!!!!!!!!! Poza tym nie miałam jeszcze czasu by zobaczyć co się dzieje ogólnie ;p

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeb
naprawde gorszego winobrania nie bylo porozrzycali wszystko po calym miescie i nie wiadomo co gdzie i jak;/ ale tak to podoba mi sie promocja naszego miasta i fajnie ze "dzien dobry tvn" bylo z zielonej ale tak to loi[pa straszna!!!