Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina *

piegi!!! czy jest jakiś sposób na nie????

Polecane posty

Gość paulina *

witam :) mam na imie Paulina i mam taki problem... z piegami ...ponieważ one mnie oszpecają!!!i chce sie jakoś ich pozbyć. aaaaa mam nimi pokrytą dość dużą część twarzy :/jeżeli wiecie coś na ten temat to prosze piszcie ! za wszystkie wypowiedzi z góry dziękuje ;) pozdrawiam :*

Są kremy na przebarwienia np. punktowy Flos lek , możesz też przecierać twarz sokiem z marchwi-wyrównuje koloryt.

Gość paulina *
dziękuje :) napewno spróbuje...

Gość sandraaaa
heh..jak byłam mała to stosowałam i cytryne i wszelkiego rodzaju kremy...i co ? nic nie pomogło:P dalej mam cała twarz w piegach. Zmieniło sie tylko jedno - moje nastawienie :) Naprawde tak jak kiedys probowałam sie pozbyc piegow tak teraz bardzo chce je miec :) To naprawde nie oszpeca ... wrecz przeciwnie dodaje uroku ;) a po za tym... majac piegi nie widac tak bardzo wypryskow na twarzy ;p pozdrawiam :)

Gość helenka 23
piegi są urocze ;-) więc po co z nimi walczyć ?

Gość po wybieleniu ich kremem
czy nawet laserem.. one wracaja jesli znow wyjdziesz na ostre slonce wiec jesli juz bys je wszystkie wybielila to koniec z opalaniem Witaj filtrze conajmniej 30.. to chyba lepiej je polubic:)

Gość paulina *
może i dodają uroku .. ale nie taka ilość i to jeszcze zależy co komu pasuje bo mi np nie pasują

Gość kamileczkaaaaaaaa
i ja się z nimi męczę :-(((((((((((((((((((. dzień w dzień smaruję twarz sokiem z cytryny,ale nic a nic nie bledną. ponoć dobre jest smarowanie buzi serwatką, nie próbowałam, więc nie wiem jaki jest efekt. ehhh najchętniej poszłabym na zabieg amelanem...ale to trochę kosztuje 2000-3000zł i nie wiadomo czy nie wrócą po takim zabiegu...pozostaje mi się jedynie załamać, a jedno wiem napewno: NIGDY ICH NIE ZAAKCEPTUJĘ!!!!

Gość anulka7494
Mam ten sam problem . . .nienawidzę moich piegow . Niemoge na siebie patrzec w lustrze :( uzywam tapety bez niej z domu nie wychodze. slyszalam o kilku domowych sposobach nie sprawdalam ich ale chyba zaczne . ale niewiem czy pomoga . . np pietruszke zetrzec na drobno i zalac to octem i pol godziny ma to polezaec najlepiej w lodowne i potem nalozyc na miejca pokryte piegami . .albo sokiem z cytryny nacierac skore codziennie , albo jeszcze zielonego ogorka pokroic i skropic sokiem z cytryny . niewiem czy to pomoze . nienawidze jak ktos mowi ze piegi sa urocze i sliczne jak ich niema albo ze chcialby je miec. wierzcie mi niechcielibyscie :(

Gość ilko
czytalam ze piegi sa spowodowane pasozytami wewnatrz organizmu , musisz sie ich najpierw pozbyc a przebarwienia skóry znikna

Gość Szymon8303
Hej dziewczyny ja mam 30 lat i zawsze miałam piegi .Miesiąc temu poszłam na zabieg usunięcia do gabinetu kosztowało mnie to 600zł a piegi wracają .Lekarz powiedzial ze mam skłonnosci wiec bedą spowrotem.Aha i zaznaczam ze przez caly miesiac po smarowałam filtr 50 .Więc jestem zła bo miałam nadzieje ze znikną.