Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enobela

porąbana sytuacja.. a ja sie głupia zakochałam.

Polecane posty

Gość enobela

ot tak z nudów zaczełam z koleżanką podrywać (oczywiscie dla jaj, nie na powaznie) takiego naszego jednego kolege. mojej kolezance szybko przeszło, a mi nie było smiesznie:P wszyscy do okoła, on sam tez wiedział ze to są zwykłe żarty. a koles naprawde swietny jest, zabawny w ogole super, ale tylko kolega z którym sobie zartowałam. mimochodem jak rozmawialismy tak całkiem na powaznie, smiał sie ze rodzina by go sie wyparła jakby takie dziecko do domu przyprowadził itp itp i ogolnie smiał sie z przytoczonych smiesznych sytuaji, zebraliby go za mojego wujka itp. potem zaczoł te moje "zarty" odwzajemniac, no ale zarty zartami i wszystko gra.... jakis czas to trwało.... ni z tego ni z owego on mi na powaznie zaczoł mowic ze mu sie podobam, ze sie chyba zakochał itp itp, a ja szok... wszystko obracam w zart.... i się oddalałam.. on był smutny, mowił ze mu w głowie zawrociłam.... i teraz go totalnie zlewam, olewam, ale ze to z drugiej strony dobrze, bo i tak nas dzieli za duza róznica wieku teraz się w ogole nie odzywa, chce się odemnie odizolowac i przestac o mnie myslec. wszystko by grało, tyle ze ja się kurde naprawde w nim zakochałam!!!!!!!!! coraz czesciej o nim mysle... zastanawiam sie co robi... no poprostu sie w ostatnim czasie zakochałam. i nie wiem kompletnie co teraz zrobic? darowac sobie i cierpiec? :/ powiedziec mu o tym? wtedy moze nam byc obojgu trudniej.. bo oboje bedziemy wiedziec ze nam na sobie zalezy, a razem nie bedziemy

Gość enobela
no egzaminy mam to fakty, tyle ze maturalne...