Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***Myszka***

On mnie zostawil, a ja jego nadal kocham..

Polecane posty

Gość ***Myszka***

zostawil mnie facet starszy o 21 lat...bardzo to przezylam..mimo, ze juz nie jestesmy razem 2 msc caly czas o nim mysle..utrzymujemy ze soba kontakt...ja jego nadal kocham..co mam robic? on wie jak mi ciezko, stara mi sie pomoc, ale nie bardzo mu si eto udaje...

Gość goralka
a dlaczego Cie zostawil?

Gość goralka
wrocil do ex???

Gość hmmm m m...
nie martw się takich jest więcej...mnie też zostawił ...ale młodszy:O

Gość ***Myszka***
goralka zostawil mnie niby przez to ze rozni nas 21 lat..i jeszcze przez moja zazdosc

Gość ***Myszka***
nie wrocil do ex..jakas inna poznal..czy to jego stara kumpela..nie wiem dokladnie

Gość blondynka25_dg
chwile temu czytalam na twoim topiku ze jestes z nim,bardzo go sie kochacie tylko ze boisz sie reakcji rodzicow ze wzgledu na wasz wiek a teraz sie okazuje ze juz z nim nie jestes od 2 miesiecy?? jakies to wszystko dziwne...

Gość ***Myszka***
blondynka.nie wiem o czym mowisz..ale nie jestesmy juz razem..tak bylo kochalismy sie i to bardzo ale tak bylo 2 msc temu..teraz jest inaczej...

Gość karp23
wspolczuje ci,ja jestem z kims prawie o tej samej roznicy wieku..,czasem mysle,ze wiek nie stanowi zadnej wymowki jesli sie kocha,czasem jednak dochodzi do mnie,ze jestesmy z dwoch roznych swiatow,ja nadal walcze i jakos poki co idzie tyle,ze u nas to juz tyroche dluzej..

Gość elle24
Mi się jednak wydaje,że takie związki często się tak kończą.Ja swój znowu postanowiłam skończyć,ale nie dlatego,że nie kocham,a dlatego że on robił wszystko żebym to ja zerwała wiec w efekcie cierpie na maksa.

Gość goralka
Myszka ja jestem z facetem tez starszym o ponad 20 lat. ani jemu a ni mnie nie przeszkadza ta roznica wieku, on bardzo mnie kocha, ale mam inny problem. zdradza mnie ze swoja ex i boje sie ze kiedys do niej wroci. oni schodzili sie juz dwa razy

Gość nie no czy ty w ogóle myślisz
jeżeli zdradza Cie ze swoją ex to znaczy, że cię nie kocha :O chce po prostu mieć dla odmiany młodszą dupę w łóżku i tyle pomyśl

Gość elle24
No własnie, moim zdaniem też zdrada miłości zaprzecza.

głupota niektorych kobiet przekracza wszelkie normy.... to jakieś wyższe stadium poyebania... ma faceta w wieku ojca, ktory popych swoją ex i pewnie jeszcze inne... a ona boi sie, ze ją kiedys zostawi :D:D:D:D:D

Gość goralka
wal sie

ja moge walić... za Twoj ukochany, wali na pewno i to sporo.... wali swoją byłą, pewnie wali inne ktore tez bardzo kocha :P i czasem wali Ciebie, dla odmiany :P

Gość ***Myszka***
karp23 wiesz a ja mam caly czas nadzieje,. ze sie zejdziemy..niedlugo sie z nim spotykam..bo chcemy jeszcze raz sobie wszystko wyjasnic...nie wiem czy dobrze robie spotykajac sie z nim, ale kocham jego...

Gość ***Myszka***
elle24 ale on mnie zapewnie, ze nie chcial aby to sie tak skonczylo...boje sie tego wszystkiego..bo coraz bardziej odbija sie to na mojej psychice..ale nie umiem przestac go kochac

Gość ***Myszka***
goralka wiesz jak bylismy ze soba to ani razu mnie nie zdradzil, jestem tego pewna w 100%

Gość ***Myszka***
nie no czy ty w ogóle myślisz on mnie nigdy nie zdradzil..teraz nie jestesmy juz razem, i chyba nie powinno mnie interesowac z kim jest i.t.d ale ja go kocham nie potrafie zyc bez niego...

Gość ***Myszka***
komiczne wiesz w milosci metryka nie jest wazna

Gość ***Myszka***
BMI 24

Ludzie nie odrwacajmy sie za siebie..zycie jest za krotkie i trzeba isc dalej...Pomyslcie ile DOBREGO jeszcze przed WAMI!! pozdr.

Gość ***Myszka***
Miśka-27 wszyscy mi tak mowia..ale naprawde ja nie umiem...tyle planow mielismy...a teraz:(:(

...Na początku łatwo nie jest..tym bardziej że wracaja SAME NAJPIEKNIEJSZE CHWILE...no ale skoro on tak zadecydowal i nie chce byc z Toba ...to pomysl sobie czy wiedzac to wszytsko bylabys szczesliwa w takim \"zwiazku\"?? trzymaj sie cieplo!!

\" komiczne wiesz w milosci metryka nie jest wazna\" używasz słow, ktorych znaczenia nawet sie nie domyślasz... nazywajac miłoscia sytuacje, gdy podtatusiały dziad, popycha \"n\" babek, w tym goralke przy okazji (w wolnych chwilach zapewne, zeby jej przykro nie było :P ) a Ty to nazywasz miłością :D:D:D:D To moze Ty tak samo \"kochasz swojego dziadka\"?

Gość ***Myszka***
komiczne wiesz nigdy bym nie uwierzyla w to, ze mozna pokochac faceta w wieku swaojego ojca dopoki sama sie nie zakochalam i wiem, ze to byla prawdziwa milosc

Gość ***Myszka***
Miśka-27 bylabym, wiem duzo o jego przeszlosci..nie jest idealnym facetem, ale jego kocham i nic tego nie zmieni

Gość masz dzieweczko fantazję
buhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa