Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a jeśli

Jestem nieszczęśliwy

Polecane posty

Gość a jeśli

Dałem kobiecie czas by przemyślała. Z czasu wynikło to że go nie ma. Jesteśmy starsi a ja bez szans na nią. Pytanie: co jest ważne dla kobiety? bo jeśli facet to nie wierzę.

Gość MyDream
Hmm zalezy co oczekujesz od niej dając jej ten czas do przemyslenia ale czego>? Pamietaj, ze trzeba podchodzic indywidualnie do kazdej kobiety bo dla jednej najwazniejsze bedą pieniądze, a dla drugiej miłośc moze sie tez i taka znalesc co na rowni jet dlaniej wazne jedno i drugie. Jesli dlugo czekasz a ona nie daje zadnej odpowiedzi spytaj ją wreszce bo tylko moze czas tracisz.

Gość a jeśli
Qva, pytam. Koledze się na mejla odpisuje a ona mi nic. Super chwile tak a zoś? O co qva chodzi, bo ja już nie wierzę w czekanie.

Gość a jeśli
Wiem że może być moja i w tym cały pic. Przecież się nie potnę.

Gość a jeśli
Jak by po tych chwilach odpisała jak koledze miałbym czym żyć. Jak traktować ciszę? Przecież nie powiem że myślenie kobiet jest popierdolone?

a ona sama chciała troche czasu żeby wszystko przemyśleć czy to był Twój pomysł? Bo jak to drugie to głupio robisz pisząc teraz do niej mejle i się narzucając (ona sobie myśli że jesteś stuknięty - najpierw dajesz jej czas do przemyśleń, a potem codziennie zawracasz jej dupę)

Gość MyDream
Bastard- dokladnie

Gość a jeśli
Ona chciała. Ja wiem grupa spora, ale skoro piszę to choćby re-życzenia. Jestem stuknięty ale potrafię kochać jak nikt. Dupy zawracanie dwoma mejalmi po miesiący bycią 24/h na dobę razem?

Gość MyDream
A niby skąd wiesz, że swoijemu koledze odpisuje? a zreszta inne relacje ją łączą ztym kolegą niż z tobą przeciez wnim moze widziec fajnego kumpla ktory nic nie wadzi a ty jednak moze cos nie tak robisz ze sie nie odzywa do ciebie. Pomysl

tak. zawracanie dupy. bo taki mail może namieszać w głowie na kilka dni. a jeśli ma coś przemyśleć to musi do tego dojść sama. wkurza ją, że się narzucasz i coś sugerujesz.

Gość a jeśli
Słuchaj, nie ma innych kolegów. Byliśmy razem na dachu świata, dosłownie, w kraju Izraela. Łączy nas ten sam cel, więc jeśli nie odpuści i tak się spotkamy. Jedna grupa 15 osób. Wszystko razem. Dała mi czas, ja czekam. Ile można? Koledze się odpisuje w tym sensie, że qva naciśnięcie "wyślij" to jak pójście na zakupy. A ona nic.

ty! przestań myśleć tylko o sobie. może teraz ważniejsze jest co ona czuje,

Gość a jeśli
A jak ja qva mam jej pomóc? Telepatią?

Gość MyDream
czynem, myslą, perswazją swej duszy na jej...

ona sama chce sobie pomóc, a nie być Ci wdzięczna, że jej \"pomogłeś\" ... a na razie i tak nie pomagasz

a w ogóle to: \"Polej, nie pierdol.\" - co? taki bardzo nieszczęśliwy to nie jesteś co?

Gość a jeśli
Dotarło. Ale qva któregoś jesiennego poranka idąc do pracy poprostu się pociacham. A wtedy qva nie będzie bolało że ktoś jest winny. Dotarło. Będę się męczył, dzięki, o to mi chodziło, żeby ktoś powiedział że życie nie jest proste. Dzięki.

Gość a jeśli
Wódka to atrybut nudy. Nie życia, Tekst to atrybut rozmowy. Reakcja na słowa.