Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciez ludzie maja jakies po

jestem juz zalamana

Polecane posty

trzeby no wlasnie mam chlopaka ktory mieszka z rodzicami ja tez meiszkam z rodzicami i jak na zlosc zawsze gdy sie spotykamy to ktos jest w domu szlau juz przez to dostaje ostatni raz bylismy sami w domu chyba z pol roku temu:O zalosne a ja juz mam dosc wpatrywania sie w drzwi czy nikt nie idzie jestem poprostu zalamana

i co ja mam zrobic?

chyba juz ja mam a gdzie mamy to robic? w lesie? :O

Gość zbyniu
idzcie do samochodu , na polanke , do kibla , kurde troche inwencji tworczej :)

Gość dobra radaaa
znajdź sobie jakiegoś gościa co ma auto i własne mieszkanie

Ale pruderyjna. A jak ktoś wejdzie to co sie stanie? Ale pruderyjna pinda z ciebie. Zamknijcie normalnie drzwi nie na klucz i sie bzykajcie jak tylko chcecie. A jak ktoś wejdzie to wyproś i powiedz że jeszcze jesteście zajęci. I koniec. Asertywności dziecko trochę.

Gość w pomarańczy mi nie do twarzy
Znam temat. Współczuje :-(

Gość jasne hhaa
a moze oni mają po 14 lat

Gość ano-nimowa kafe-teriuszka
Ja ostatnio bzykalam sie w krzaczkach przy plazy ;) Pozniej jego matka cos musiala zauwazyc, bo jego ojciec mimochodem powiedzial ze sex w lesie jest nielegalny ;)

Gość ile nasz lat

ja nie mam zadnych pretensji do nich ale mogli by raz na jakis czas gdzies pojechac np. w gosci do kogos na pare godzin a oni przez ostatnich kilka miesiecy raz gdzies do kogos pojechali a tak to siedza murem w domu jakby robili to specjalnie

Gość ffffffggertetq
to idz do roboty i wynajmij mieszkanie gamoniu,skad sie biora takie puste pindy,zalosna jestes

pamietam jak jeszcze nie mialam kiedys chlopaka to non stop gdzies jezdzili co niedziela tos iedzialm sama bo oni ciagle gdzies jezdzili w gosci a ja siedzialm sama w domu a teraz kiedy chce zeby oni gdzies choc raz na miesiac pojechali to nie rusza sie nigdzie zaczynam odnosic wrazenie jakby siedzieli i mnie pilnowali

samam jestes gamoniem a co do roboty ta ja mam

Gość ffffffggertetq
zakladasz tak zalosny topik,ze mam wrazenie ze jestes pusta malolata,jak bzykac Ci sie chce to idz na swoje i nie marudz,

Gość ffffffggertetq
jak chcesz zabawiac sie w "doroslosc",to wez sprawy w swe rece...skoro pracujesz to czemu nie odetniesz pepowiny i nie wyprowadzisz sie.?latwo narzekac ,po prostu jestes wygodna i tyle

Gość no to moze pomysl...
Jesli nie mialas chlopaka, zostawiali Cie sama, wiec skoro teraz wiedza, ze masz, specjalnie Ci to robia :p Moze nie chca byc przedwczesnie dziadkami? :p :)

pzredwczesnie dziadkami? ja mam 25 lat

Gość ffffffggertetq
25 lat i nadal siedzisz u rodzicow?ha ha ha.... jakas zyciowa niedojda z Ciebie?nie dziwie sie ze rodzice siedza z Toba...ale sie usmialam

Gość no to moze pomysl...
no to inna sprawa, nie napisalaś ile amsz lat, wiec tekst z dziadkami cofam :p ale skoro masz juz tyle lat, to czas najwyzszy sie wyprowadzic, ja planuje to zrobic w przyszlym roku, a mam lat 21 :p

Gość ffffffggertetq
ja juz majac 19 lat mieszkalam sama,wynajelam z chlopakiem kawalerke ,pracowalismy i teraz mam tyle lat co Ty,od dawna kjestesmy na swoim...nie wyobrazam sobie by w wieku 25 lat mieszkac z rodzicami...zal mi Ciebie:O

a moze po prostu brakuje ci piatej klepki?hm? przeciez to co tu piszesz jest po prostu glupie :Dhehehehe usmialam sie jak nigdy dotad, w lesie nie, w samochodzie nie...to moze po prostu zrezygnujcie z siebie albo poszukaj kogos u kogo nie bedzie rodzicow i juz:D nie no sie poryczalam ze smiechu

ja niedojda zyciowa? dopiero co skonczylam studia wczesniej nie pracowalam to jak miam sie wyprowadzic? zastanow sie zanim znowu napiszesz jakis durny tekst a ty to niby co? pewnie zwykla puszczalska co wyprowadzila sie z chaty bo po podstawowce zakonczyla edukacje i postanowila sie usamodzielnic puszczajac sie na prawo i lewo za kase

Gość ffffffggertetq
dokladnie...chowaja sie przed rodzicami jakby mieli po 12 lat...tez mam wrazenie ze brak Ci piatej klepki...poprawilas mi humor z rana;)