Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciez ludzie maja jakies po

jestem juz zalamana

Polecane posty

Gość no to moze pomysl...
rzeczywiscie, tez bym sie na Twoim miejscu załamała... co tu jeszcze robisz, idz po sznur... żenada

Gość ffffffggertetq
zal Ci nie,powiem Ci ze studia skonczylam w zeszlym roku,mamy oboje dobra prace,ale jestesmy sami na swoim i nie musimy sie bac czy mamusia nie wejdzie bez pukania do pokoju...hahaha,trzymaj sie dalej mamusi bo jestes zupelnie niesamodzielna i niezaradna zyciowo,

ale coś za coś jak jestes taka wygodna, i pasuje Ci w tym wieku z rodzicami mieszkac...to nie narzekaj, ze nie masz gdzie sie kochac

Gość ffffffggertetq
ja bym ze wstydu zapadla sie pod ziemie jakbym z mamusia mieszkala w wieku 25 lat:O

tylko ze ja nie napisalam ze chce miec chate po to zeby sie ruchac nauczcie sie najpierw czytac jak was to tak bardzo interesuje to jestem jeszcze dziewica i co? jeszcze jakies madre rady?

żal dupe ściska...głupia jesteś

jestescie poprostu zalosni sami jestescie niedorajdami pewnie cale dnie spedzacie na kafe i dolujecie innych bo to ostatnia i jedyna rzecz ktora was dowartosciowuje i poprawia samopoczucie zal mi was milej niedzieli wam zycze i zeby was oczy nei rozbolaly

Gość ffffffggertetq
wspolczuje glupoty:O

dziewica?:o...hehehe..to albo jestes takim pasztetem jakich malo albo moze sluchasz ojca rydzyka:D w takim wieQ to dziewica sie juz nawet w lokciu nie jest:D

Gość ffffffggertetq
idz lepiej na obiadek do mamusi bo juz pora obiadowa,skad sie biora takie niedorajdy?:O dawno tak sie nie usmialam :) po co Ci te studia byly jak nadal jetes tepa

Gość dobra rada na nd
Jak pracujesz to jakas tam kase masz. Np w sobote zafunduj rodzicom kino, powiedz im, ze to taki prezent bo widzisz ze nigdzie nie wychodza a tu super filmy w kinie.

Gość ffffffggertetq
musisz byc niezlym paszczurem...

Gość jaka tam załamana
też mi coś, spoko, będzie dobrze. :-))))))))))))))))))))

Gość nie wiem jak inni ale
ja jestem strasznie tępa, aż strach, tylko że jakoś tak wszystko wiem...

Gość ffffffggertetq
dziewica i 25 lat?..buhahahaha

i jak jeszcze sie oburza, ze ja zjechalismy... prawda w oczy kole?

Gość taaaaaaak kole
w oczy, oczy mnie kłują. spoko :classic_cool:

Gość hahaha kon by sie usmial
Dziewczyna myslala, ze ja pocieszymy! Biedactwo do reszty sie pograzyla w depresji i nerwicy seksualnej! Ciekawa jestem ile lat ma ten gostek...

Gość taki jeden koles
a ty ffffffggertetq to pewnie masz juz cipke ze wiadro mozna by tam wlozyc:O

Gość Malutka_dziewczynka
Dajcie juz spokoj, smiac sie z innych to bardzo proste. I co z tego ze dziewczyna nadal mieszka z rodzicami? To juz musi byc niedorajda? A moze po prostu nie ma super dzianych rodzicow, ktorzy byliby w stanie zafundowac jej wlasne mieszkanie? Jacy wszyscy tu sa przedsiebiorczy! haha, i pewnie wszyscy po marketingu i zarzadzaniu! Pomyslcie ze niektorzy studiuja dziennie i to nie zawsze sa latwe kierunki - dajmy na to medycyna, i gdzie sie miala dorobic mieszkania? Pracujac w klubie nocnym? Was mi jest zal- przez to ze macie takie waskie horyzonty myslowe - jak ktos nie ma mieszkania = niedorajda zyciowa.

Gość Malutka_dziewczynka
Aha, i jeszcze jedno. Oczywiscie zadna z tych wypowiadajacych sie na temat niedorajdstwa nie jest blachara! Bo przeciez zadna nie leci na kase! No ale w sumie fajnie jakby mial wlasne mieszkanie i super samochod i wlasna firme, nie? bo jak nie ma to jest niedorajda!

a swoją droga, czego ona tu oczekiwała?

Gość dobra rada na nd
tez radzilam kino dla rodzicow, ale autorka sie obrazila i poszla na obiad.

Gość lydia.
taki jeden koles --> popieram w 100% i powiem ze ja jestem w podobnej sytuacji tzn z ta roznica ze mam 20 lat no i nie raz dzialo sie to w samochodzie czy w innych dziwnych miejscach;p pozdrawiam

wypraszam sobie, nie jestem blachara, nie lece na kase i samochód! mam 21 lat, moj chlopak tez, jestesmy razem od ponad 3 lat,oboje studiujemy, pracujemy, i w przyszlym roku chcemy juz zamieszkac razem, i cos sobie wynajac, wiec nie wyjezdzaj tu z takimi tekstami i dziwie sie, ze bronisz tej 25-letniej dziewicy...

Ja mam 22 lata, też mieszkam z rodzicami, nie wyprowadzę się, zanim nie skończę studiów. zresztą moi rodzice pewnie by w ogóle woleli, żebym się nie wyprowadzała, ale jednak wolałabym:) I nie dziwi mnie to, że autorka mieszka z rodzicami, czy że ma 25 lat, czy że jest dziewicą, tylko że bezczelnie ich traktuje. I tyle.