Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silje41

Kosmetyki MAry Kay-Lublin

Polecane posty

Gość upupupupupuupupupupupup
podnosze bo tez szukam!

Gość marygośka
Witaj jestem konsultantką z Wrocławia i jestem w stanie odpowiedzieć na pytania dotyczące tych produktów.pozdrawiam

Gość blebleegazeta.pl
podnoszę - też poszukuję, proszę o kontakt mailowy

Gość konsultantkA Lublin
bleblee już Ci napisałam maila jeśli ktoś jeszcze potrzebuje porady konsultantki MK proszę o kontakt mailowy swisniewska@op.pl

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dlaczego te kosmetyki są takie badziwne.Co nie kupie to zawsze pomylka.Maskara niby pogrubiajaca,wydluzajaca itp -efekt ,jak po zwyklej z kiosku za 7zl czyli zero efektu. Microdermabrazja - nic szczegolnego za polowe ceny w drogeriach lepsze sa,maseczki ktore kompletnie nic nie daja.Nie naciagajcie ludzi.

Przekonaj się sama o jakości produktów Mary Kay i wystaw opinie! Już nie musisz oszczędzać na dobre kosmetyki do pielęgnacji czy makijażu! Wystarczy, że pomożesz mi zorganizować Spotkanie Kosmetyczne Mary Kay. To ja przyjadę do Ciebie, więc nie martw się miejskim tłumem, hałasem czy parkingiem. Skontaktuj się ze mną, by umówić się na spotkanie. To jest piękno, na które Cię stać! W Mary Kay nie ma regionalizacji pracuje na terenie całej Polski, mieszkam obecnie w Warszawie, bywam często w okolicach Lublina. te. 0608-339-833

Gość Konsultantka Mary Kay LBN
Witam! Nazywam się Agata i jestem konsultantką Mary Kay z Lublina. Bardzo chętnie odpowiem na każde Twoje pytanie i udzielę rad, które pomągą Ci w codziennej pielęgnacji twarzy i ciała. Czekam na kontakt pod nr GG: 7003974 Mój e-mail: agata.michalak@poczta.fm Zapraszam również na moją stronę: www.kosmetyczkalublin.blog.pl Pozdrawiam serdecznie!

Witam serdecznie. Chciałabym uaktualnić mój poprzedni wpis z 2010 roku. Do tej pory zajmuję się Mary Kay i z ogromną przyjemnością przedstawię Ci produkty, które przed zakupem będziesz mogła wypróbować na własnej skórze. Moje doświadczenie w pracy jako Konsultantka oraz dyplom z Kosmetologii sprawią, że będziesz mogła poczuć się bezpieczna i mieć pewność, że dobrane przeze mnie kosmetyki będą sprawiały, że z dnia na dzień staniesz się coraz piękniejsza. Zapraszam do skontaktowania się ze mną i umówienia na bezpłatne konsultacje. Agata Michalak Kosmetolog Osobisty Doradca Kosmetyczny Mary Kay tel: 661-131-702 e-mail: agata.michalak@poczta.fm www.perfekcyjnywyglad.pl

Kawiarnio Księgarnia SPÓŁDZIELNIA ul. Peowiaków 11 (obok Biura Podróży Itaka) 18 maj (piątek), LUBLIN Godz.18.00-20.00 Warsztaty Kosmetyczne MARY KAY PLAN WIECZORU 17.45-18.00 Bezpłatny zabieg pielęgnacyjny dłoni „Satin Hands W programie: - „5 kroków by zatrzymać czas, - Błyskawiczne odmładzanie-linia Time Wise - Mary Kay firma, która wzbogaca życie kobiet. - Program dla Gospodyń Spotkań, zdobądź kosmetyki za darmo! Koszt udziału BEZPŁATNY Opieka nad Dziećmi, dla Kobiet które przyjdą ze swoimi Pociechami - opłata 10zł. Ilość miejsc ograniczona, proszę o potwierdzenie przybycia telefonicznie. Zapraszam serdecznie i życzę niezapomnianych wrażeń. Osobisty Doradca Kosmetyczny Mary Kay Agata Michalak tel. 661-131-702 odwiedź: www.marykay.pl oraz www.perfekcyjnywyglad.pl

Gość gość
Konsultantka Mary Kay Lublin- oferuję możliwość zakupu kosmetyków firmy Mary Kay, 100% gwarancja otrzymania pełnowartościowego i oryginalnego produktu!!! Osoby chętne proszę o kontakt telefoniczny 607-947-060 Ewelina

Gość gość
Witam konsultantka Mary Kay w Lublinie jest a tutaj proszę numer kontaktowy 512614428 konsultantka ma na imię Sylwia. Pozdrawiam.

Gość gość
Witam konsultantka Mary Kay w Lublinie jest a tutaj proszę numer kontaktowy 512614428 konsultantka ma na imię Sylwia. Pozdrawiam.