Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Anka_25_

Wiekszy brzuch.. ciaza czy schiza? prosze o odp.

Polecane posty

Gość _Anka_25_

witam dziewczyny. bardzo rposze o wypowiedz w tkaiej sprawie, poniewaz juz sama nie wiem czy jestesm w ciazy czy poprostu sie schizuje... otoz jestems zczupla osoba, lekarz gin powiedzial mi ze mama nisko macice i jak bede w ciazy bedzi emi roslo brzucho od łona. ostatnio jednak zauwazylam wieksze piersi, jak bym w srodku brzuch amiala balon, i tak 3 sm w gore od pepka i w dol jak i po bokachbardzooo zaokraglone, co prawda mialam miesiaczke jednak wiem ze mozna ja mie ci w ciazy a niebezpieczny stosunek mialam moze z 6 tyg temuu. robilam tets i wyszedl negatywny bardzo prosze zeby ktos mi odpisal jak to jest z tym brzuchem w ciazy odkad rosnie jak to rozpoznac. dziekuje i czekam na odp

Gość Anialisa
Klasyczna schiza. W ciąży brzuch rośnie od 3-4 miesiąca ciąży. W 6 tygodniu ciąży brzucha nie widać, bo zarodek ma dopiero parę milimetrów, więc to fizycznie niemożliwe, żeby cię wywaliło. Ja jestem w 17 tygodniu i dopiero niedawno zaczął mi wychodzić brzuszek.

Gość _Anka_25
Anialisa a czy moglabys opisac jak rosnie te brzuszko?

zabawie sie w moja babcie?? a moze to z obstrukcji... zastanow sie czy wyproznilas sie jak trzeba.. moga to byc gazy moze zatwardzenie i kolejny raz powtarzam.. zamiast schizowac zrobcie test!!! no i fakt.. ja zaczelam 4ty miesiac i prawie nic nie widac wiec ty na pewno nie masz ciazowego brzuszka!!!

Gość olka_21_wawa
ja tez jestem ciekawa jak odroznic brzuch w ciazy do normalnego i do kad rosnie. od podbrzusza?

Gość ja bym radziła
zacząć robić brzuszki :)