laleczka z saskiej porcelany 1 0 Napisano Wrzesień 9, 2007 Melodia mi jest znana tylko nie wiem czyja jest i jaki ma tytul:( Chodzi mi o muzyczke z reklamy citroena, gdyy samochod przeksztalca sie w robota i zaczyna biec . wiecie moze co to za melodia??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joannn 0 Napisano Wrzesień 9, 2007 David Guetta - Love don\'t let me go http://youtube.com/watch?v=fZI19iFACTo&mode=related&search= Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laleczka z saskiej porcelany 1 0 Napisano Wrzesień 9, 2007 obawiam sie ze to nie jest ta melodia. tamta mi sie kojarzy z nuzyka klasyczna. ale pewnia nie jetsem czy nalezy akurat do tego gatunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kocham ta muzyczke plesae Napisano Wrzesień 9, 2007 a ktos wie co to za muzyczka z eklamy plusa - tam co dziewczyna ma proste włosy i kreci palcem, puzniej drugą połowe ma pokręcona, albo jak dziewczyna gadała przez tel. i rzucała za siebie kamienie.. co to za muzyka????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laleczka z saskiej porcelany 1 0 Napisano Wrzesień 9, 2007 tak ogolnie to jest chyba reklama ery a nie plusa:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laleczka z saskiej porcelany 1 0 Napisano Wrzesień 9, 2007 uppppppppp :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rita1234 Napisano Wrzesień 9, 2007 Gianna Nannini- Meravigiliosa creatura To chyba o yo Ci chodziło:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach