Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojjjojjjo

czy można samemu wyczuć szyjkę macicy??

Polecane posty

Gość ojjjojjjo

mam pytanie bo sie stesuje ostatnio podczas pieszczot dosc intensywnych moj partner wyczul palcem w pochwie jakis taki wałeczek przestraszylam sie co to i sama tez sprobowalam to wyczuc i faktycznie jest cos takiego boje sie co to jest a moze to jest normalne i to sie czuje tyle ze wczesniej nie zwracalam na to uwage

Gość dooooooodka
hehe to normalne- to jest pochwowa czesc szyjki macicy

Gość ojjjojjjo
moze to glupei pytanie ale skad mam wiedziec zawsze myslalam ze takich rzeczy sie nie czuje ze ochwa jest "dluzsza" bo sie poprotsu boje czy to nie jest jakis guzek albo cos

Gość ojjjojjjo
dzieki i bardzo ze to normalne ale nigdy wczesniej nie wiedziala bo niby skad jestem jesczze mloda iw spolzyje stosunkowo od niedawna wiec stad moje pytanie dzieki za odpowiedz

Gość ojjjojjjo
dlatego sie pytam bo jezeli to czesc szyjki to sie nie ma oco matrwic akurat odkrylam to dopiero co i chcialam zapytac czy inne kobiety tez to czuja poprostu nie pisalam prosze o rade co z tym zoribc

Gość dooooooodka
dlaczego nie? to normalne poznawac swoje cialo- a nie pozniej zyc w ciemnocie nie wiedzac nawet w co sie jest "wyposazonym".

Gość ojjjojjjo
no teraz sie z toba nie zgodze ze zadna normalna... czyli jestem nienormalna ok:)) ale nie zrobilam tego z przyjemnosci tylko z ciekawosci i troche strachu a droga Pani jezeli zabawiacie sie ze swoim mezczyzna to on tez jest nienormalny???

Gość dooooooodka
ja tez nie rozumiem czemu dotykanie wlasnego ciala mialo by byc zle-bez wzgeledu czy jest to cel naukowy czy dla zwyklej przyjemnosci. he jaka ja bylam przestraszona gdy w wieku wczesnoszkolnym odkrylam u siebie lechtaczke! polecialam do matki bo myslalam ze cos niedobrego mi uroslo... trzeba znac wlasne cialo-chociazby zeby wytlumaczyc lekarzowi czy chlopakowi o co nam chodzi;p a takze dla zwyklej swiadomosci samej siebie