Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaaaaaaaaaaaaaa

Czy mogeę zajsc w ciaze gdy....

Polecane posty

Gość wenus z marsa
gluk... dzięki za uswiadomienie, wielkie dzięki. Teraz już wiem co to sex i nawet jak zdradze faceta to powiem,że to przecież nie był sex bo się nie spuścił i oragzmu nie miał...buhahahahha Czyli moge sie pieprzyc z kim popadnie i zawsze bede usprawiedliwiona !!!! Wiwat i wielkie dzieki autorce topicu,że wkońcu dzieki niej zrozumiałam co to sex.

Własnie sie dowiedziałam ze mogę byc dziewicą. Ale nie bo dziecię mam... A może niepokalanie poczelam?? :D:D:D:D Ubawiłam się.

jesteś tak głupia, że aż przykro czytać... :/ pewnie jakby Cię wziął od tyłu też byś mówiła, że jesteś dziewicą, bo jwgo twarzy nie widziałaś..ehh żałosne

Gość wenus z marsa
A tak jeszcze mi coś przyszło do głowy....... Jesli 27-letni niedoświadczony facet twierdzi,że włożenie,poruszanie i wyjęcie to nie sex to ciekawe skąd mu przyszło do głowy,że mozna to od tyłu robic?????hmmmmmm Na prawde ubawiłam się dziś jak smok czytając ten topic.

Gość jennyw
wenus z marsa zapewniam ze nie tylko ty sie ubawilas;)

Gość gwiazdkaaaaaaaaa
w niedzile kochalam sie ze swoim chłopakiem...okresu powinnam dostać 21 lutego, a on sie spóźnia( mam nie regularny- czasem zdarza się ze nie mam 1 miesiać, czasem więcej...) robiłam test w piątek i wyszlo, ze nie jestem w ciąży..a okresu dalej nie widać....a pozatym powiedzila mi sotatnio ze mu gumka pekła, ale od razu sie zorientował i zmienil....czy jest mozliwość że jestem w ciaży???? pomóżcie :(