Monika017 0 Napisano Wrzesień 9, 2007 Biala wydzielina z grudkami co oznacza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja-anka Napisano Wrzesień 9, 2007 taka troche jak twarożek? obawiam się że grzybica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Wrzesień 9, 2007 Bardziej wodnista myslalam ze to moze zblizajacy sie okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja-anka Napisano Wrzesień 9, 2007 a oprócz tego jakieś inne objawy wskazujące,że cos nie tak? pieczenie, swędzenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Wrzesień 9, 2007 No wlasnie tak bym napisala nie mam takich objawow.czasem taka wydzielina zdarza sie myslalam ze to okres..bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja-anka Napisano Wrzesień 9, 2007 no to chyba Ty wiesz najlepiej kiedy zbliża Ci się okres i jak to u Ciebie wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Wrzesień 9, 2007 no Wlasnie nie wiem tak dziwnie jakos pozatym mi sie spoznia jest juz to 37 dzien cyklu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agataaaaann Napisano Wrzesień 9, 2007 ja miałam takie objawy przy 1-szej ciązy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gos82 0 Napisano Wrzesień 9, 2007 Czy robilas test ciazowy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Wrzesień 10, 2007 Hmmm nie ale myslalam tez ze to moze z powodu w wakacje bylam nad morzem moze to przed klimat zmieniony od sierpnia zaczelam prace i to strasznie meczaca wiec myslalam moze ze to sa powodu spozniajacej sie @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach