Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiciaaa1964

Jestem zbulwersowana

Polecane posty

Do mojego syna przyszedł kolega, który gada tak głośno że go słysze, mówi że wracał skądś 2 dni temu z jakimś Mikulskim i ze pili piwo i palili trawe, a potem \"latarnie im machały przed oczami\" i jechali tak tramwajem. :classic_cool: 😭 Z kim mój syn się zadaje 😭

Gość onaona ona
taka jest młodzież.Myślisz ,że Twój syn nie palił trawki?

Gość B...K
hmm to normalne wśród nastolatków....czas się przyzwyczaić

Gość ja też jestem zbulwersowana
pilnuj kto do smarka przychodzi i co on robi :P

Gość Cesarz Jósef
A dlaczego nie jesteś zdziwiona, zaskoczona, zdenerwowana, przestraszona? Czy wszystkim należy być ZBULWERSOWANYM? Wiesz przynajmniej, co naprawdę oznacza to słowo?

Gość Cesarz Jósef
mnie zbulwersowała cesarzowa,bo wlasnie zaaplikowała mi w odbyt drewniane berło,zamiast ulubionej nogi od stołu :classic_cool:

Gość krowa tylko krowa
10 przykazań Ojca Rydzyka Jam jest Ojciec Dyrektor Rydzyk twój, który cię wywiódł na plagi egipskie, w radio głupoli: 1. Nie będziesz miał Radiów cudzych poza moim. 2. Nie będziesz odbierał Radia mego bez wpłaty. 3. Pamiętaj aby w dzień święty rentę przysłać. 4. Czcij Ojca swego i Rozgłośnię swoją. 5. Nie zagłuszaj. 6. Nie cudzosłysz. 7. Nie przestrajaj. 8. Nie unikaj fałszywego świadectwa na antenie mojej. 9. Nie pożądaj Maybacha Dyrektora swego. 10. Ani żadnej kasy, która Jego jest. Będziesz wspierał Ojca Dyrektora z całego serca swego, z całej duszy swojej, z całej renty swojej i ze wszystkich sił swoich, a Rozgłośnię Jego jak siebie samego.

Gość Ogladajcie Super Nianie
To sie dopiero zbulwersujecie. Jak mozna takie cos wychowac?

Gość Oniryczne rykowisko
Jeżeli mogę Cię uspokoić :mam 28 lat i, jestem po studiach(stypendystka naukowa przez wszystki lata), mam świetny kontrakt zagraniczny ...ale do czego zmierzam, do tego, ze nigdy nie stroniłam od trawki. Uwazam , że od czasu do czasu , okazjonalnie dla relaksu mozna sobie zapalić. To, ze ktoś pali marihuanę nie znaczy , że musi być łachem.Nawet nie próbuj mu zabraniać, bo będzie odwrotny skutek.

Gość migdali
to poczytaj sobie ostatnie badania naukowe o tym,jakie konsekwencje ma takie palenie od czasu do czasu....

Gość Oniryczne rykowisko
Raczej daleko mi do uzależnienia, prędzej uzależnię się od Radia Maryja:D

Spokojnie, nie mam nic przeciwko palacym trawke... ;), chociaz nie rozumiem tego fenomenu...sztuczne wspomaganie i relaksowanie sie, ja jakos radze sobie bez tego bardzo dobrze ;).

Gość Bogumiła
Jestem zbulwersowana opinią 28 latki.Dla mnie Ty już jesteś dnem stypendystko naukowa.

Gość Oniryczne rykowisko
Bogumilo, nie wiem skąd takie poruszenie, nie namawiam nikogo do palenia...poza tym nie wiem dlaczego aż tak Cię mierzi moje stypendium?