Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniczynka1234

Bezmyślność/Złośliwość kierowców

Polecane posty

Gość koniczynka1234

Z przykrością muszę poruszyć temat bezinteresownego chamstwa kierowców. W moim pięknym mieście Krakowie, jest nie do opisania brak wyrobienia kierowców, chamstwo i złośliwość. Miasto jest rozkopane, są korki a w dodatku do paru dni leje deszcz, więc trudno się jeździ a kierowcy nie potrafią się dostosować do sytuacji. Otóż jadę pasem, który się wkrótce skończy i chce wjechać na sąsiedni pas, daję kierunkowskaz dużo wcześniej, a tu kierowca przed którego chciałam wjechać widzę że złośliwie nie chce mnie wpuścić. Patrzy z zaciętą miną (szczęki mu chodzą) przed siebie (chciałam mu kiwnąć głową aby mnie wpuścił) a ten centrymetr po centymetrze jedzie aby nie dać nikomu szasy. W końcu kto inny mnie wpuscił, ale pomyśłałam że ten złośliwiec który jechał z żoną i dzieckiem, pewnie wracał z kościoła i na pewno uważnie wysłuchał co ksiądz mówił! Sporo jezdzę i po Krakowie i po Warszawie i muszę Warszawiakom oddać cześć za sposób i styl jazdy. Oni by w takim dużym mieście nie zajechali nigdzie jakby jeden drugiego nie wpuszczał. Nie będę piasć że to nasz grajdoł Krakówek, bo ten niemiły kierowca nie musiał być wcale krakusem. I jeszcze wczoraj na skrzyzowaniu kierowca zagapił się i od razu nie ruszył gdy zmieniło się światło - jak go paskudnie obtrąbił inny kierowca (co najmniej jakby zachodziło śmiertelne zagrożenie życia). Żenada.

w W-wie.Krakowie,Poznaniu i innych duzych miastach samochodami rozbijaja się kołki ze wsi :o Wyobraza toto sobie że jedzie duktem lesnym albo ze jest na własnym podwórku i innych traktuje jak inwentarz który mu sie placze po podworku gdy wraca swoim \"wozem\" z koscioła :-p

Gość onaona ona
do przedmówcy: tY jagodowa kupo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość koniczynka1234
Tak naprawdę nie chodziło mi o komentarze nieletnich.

Gość jjbjbbjjhrhr
I jeszcze wczoraj na skrzyzowaniu kierowca zagapił się i od razu nie ruszył gdy zmieniło się światło... na ulicy trzeba uważać, a nie zagapiać sie :-0

Gość onaona ona
z przejęciem i precyzja godna mistrza Kubicy robie wielka kupe do bagaznika swojego samochodu a dupe podcieram słona z butów :classic_cool:

Gość wawa.........
wlasnie bo przez to sa korki jest zielone ruszaj od razu jest zielone i korek nie wjezdzaj na ulice bo inni z 2 strony nie przejada

Gość koniczynka1234
Ale nie prosiłam dzieciarni o komentarze.

Gość w Warszawie nie wpuszczaja
tylko tam wszyscy sie na chama laduja bez kierunkow (tzw "plynna" jazda :classic_cool: ) Ja tez nie wpuszczam cwaniaczkow z bocznego pasa. Niech stoi w kolejce jak inni, a nie wpycha sie ;]

Gość stalnley
To jesteś burak ze wsi, mały polaczek. i tyle twojego że kogoś nie wpuścisz, jedyna radość w życiu co??? przynaj się.