Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwariowana Żaba

głosowałam na PO.........

Polecane posty

Gość setka na pół
:)) :)) :)))

Gość niezdecydowana*.
a jakie działanie PiSu zacheciło Cie do głosowania na tą partie?

Gość setka na pół
to zdaje sie twój gach żabo.... :))))))

Gość ty chyba żartujesz
Ludzie PO prezentują o wiele wyższy poziom niż ludzie PiS. Popatrz kim otacza się Jarosław Kaczyński - wiernymi miernotami. Bo jak inaczej określić ludzi takich jak Kuchciński, Gosiewski, Karski, Sczypińska.

po prostu tak wnioskuje z wypowiedzi politykow jednej i drugiej strony i zdaja sie ci z PISU byc bardziej wiarygodni,tusk nigdy nic madrego nie powie tylko pluje w ekran mi:)ostatnimi czasy nie za bardzo interesowalam sie polityka wiec nie powiem nic konstruktywnego,aczkolwiek bede glosowac na pis

Gość niezdecydowana*.
skoro to ze Twoim zdaniem Kaczyński mniej pluje w ekran od Tuska jest jedynym argumentem to raczej nie popre tej partii:o Myslalam ze jak zalozylas taki topik to masz cos przekonywujacego do powiedzenia.

mam nieodparte wrażenie, że pis zrobiłby dużo dobrego dla uporzadkowania kraju, podniesienia rangi patriotyzmu i tego, by białe nie udawało czarnego i odwrotnie, gdyby miało wiecej uczciwych, niepoplamionych ludzi w swoim kręgu. Mnie do pisi zniecheca tylko koligacja z pewnym \"kapłanem\", tego nie moge zarozumieć, dlaczego tak?

Gość niezdecydowana*.
hehe, topik jednak mnie przekonał, nawet jezeli to nie było jego celem:) przekonał do nie głosowania na pis🖐️

Gość wiernipolsceo2.pl
Dlaczego zakładacie że trzeba głosować na tych których kreują media może najwyższy czas zagłosować na swojego sąsiada on też może zasiadać w parlamencie i możesz go wtedy rozliczyć

Gość wiernipolsceo2.pl
każdy wyborca powinien głosować na swojego kandydata a nie w Warszawie na Tuska