Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojawaga

Chce schudnac chociaz 5 kg!!!!

Polecane posty

Gość mojawaga

Hej!!! Wydaje mi sie,ze mam lekka nadwage.Chce zrzucic chociaz 5 kg w sumie to nie wiem czy to duzo czy mało.Nie chce robic z siebie wieszka na ubrania.Poprostu pozbyc sie sadełka.Jak wytrwac jak ja tak kocham słodycze!!!???

Gość flamasteruu
Dieta soutch beach lub atkins. Lepiej sb jednak. Nie bedzie ci sie chcialo jesc slodyczy.Ewentualnie mozesz sobie zrobic bita smietane light ze starta kostka czekolady lub na deser serek homogenizowany z orzechami i olejkami zapachowymi.

Gość flamasteruu
South*

Gość inussss
Niestety aby schudnąc musisz ograniczyc słodycze do minimum! bez tego to klapa... jedz często a mało do godziny 18.00. nie jedz ziemniaków, pij dużo wody wciagu dnia... ruch napewno nie zaszkodzi... aha. jedz dużo surowych owoców i warzyw ze swojego otoczenia(mają mniej chemii) bez ograniczeń : ) hm to chyba wszystko. powodzenia

Pij duzo wody, herbaty co tam chcesz, aby bylo duzo plynow. Gdy bedziesz pelna od razu apetyt jest mniejszy. Slodycze zastap owocami warzywami. Na poczatku moze byc trudno...... sama schudlam 8 kg jakis czas temu, na diecie bez wyrzeczen - pilam wode z cytryna, aaaaaaa no i przestalam jesc kolacje, tzn jak mialam ochote to jadlam, tylko ze czasem nie mialam takiej potrzeby. Sniadanie i obiad ok 16 godziny -to zupelnie mi wystarczylo. Teraz znow przytylam wiec daze do tej wagi ktora mialam. Ograniczam jedzenie, jednak jem wszytsko - chleb, ziemniaki, niczego sobie nie odmawiam. Po prostu jem w mniejszych ilosciach. Stopniowo zmniejszam kolacje aby sie przyzwyczaic, i wiem ze za jakies 2 tygodnie juz nie bede potrzebowala kolacji tylko np jogurt czy cos takiego. A waga bedzie powoli leciala. Nie umiem sie glodzic, dlatego zmniejszam porcje jedzenia i juz schudlam :)

Gość mojawaga
Nie jem ziemniakow prawie w ogole.Ze słodyczami troche gorzej... Musze ograniczyc jedzenie na noc to pewne :) Mam nadzieje,ze sie uda...