Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdusia_21latek

dziwnie duze ilosci sluzu??

Polecane posty

Gość magdusia_21latek

jestem troche zaniepokojna, jestemw trakcie dni plodnych i mam bardzo duzo sluzu takeigo bialo przezroczystego, tak jak by to byl ozmieszane, do tego jak siusiam czuje jak by lecial bardzo cieply mocz. robilam test i wyszedl negatywnie, co to mzo ebyc? jakis stan zapalny? wczensiej nie zauwazylam u siebei takich duzych ilosci,

Gość lorealkaheh
ja czytalam ze to w ciazy sie tak ma. ale moze ktos mnie porpawi?

Gość b.londynka
Jak jestes w trakcie dni plodnych, to do zaplodnienia dopiero co doszlo/ dojdzie i test jeszcze Ci nic nie wykaze. Chyba, ze to ciaza z poprzedniego cyklu. U mnie sluz zabielil sie wlasnie tuz po owulacji i byl taki jak piszesz, zmieszany bialy z przezroczystym. W ciazy jestem:) Najlepiej poczekaj na okres a jak nie przyjdzie powtorz test. Zmiany w wygladzie sluzu moga ale nie musza oznaczac ciazy.

Gość a ja znowu
od połowy cyklu mam cały czas taki śluz czyli już z 2 tygodnie, bo dziś powinnam dostać okres czy to może oznaczać ciążę?

Gość ja tez tak mam dziołchy
ale w ciąży napewno nie jestem bo nie jestem wiatropylna...:D to moga byc upławy, i tak 23 miesiące temu było w moim przypadku. myślałam ze to objaw ciąży lub dni płodnych a okazało się ze mam upławy i lekki stan zapalny...

Gość ja tez tak mam dziołchy
miało być ze 3 miesiące temu a nie 23:D