Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotki fotki

FOTKI BYŁEJ W TELEFONIE

Polecane posty

Gość fotki fotki

mój luby ma w telefonie pełno fotek... ostatnio je sobie przegladałam, oczywiście za jego zgodą bo nie mam zamiaru go szpiegować, jego telefon jego sprawa...wśród fotek z imprez, jego znajomych i moich ma tam też fotki byłej, która przystawiła mu rogi... poradźcie mi co mam o tym myśleć???są bo są, czy nadal nie może o niej zapomnieć...???

Gość Allllama
a długo z nią był ?

Gość fotki fotki
przecież napisałam ze go nie penetrowałam... pokazywał mi je sam...

Gość fotki fotki
znali się jeszcze z podstawówki, a był z nią około rok

Gość fotki fotki
i to by było na tyle??

Gość Allllama
Może ma na pamiątke.

Gość Allllama
Nikt nie potrafi Ci odpowiedzieć na takie pytanie. A jaki ma stosunek do Ciebie ?

Gość fotki fotki
znamy się niedługo bo 1,5 miesiąca... od samego początku coś zaiskrzyło, ale on nie chciał mi robić nadziei bo był z nią... pracowaliśmy razem na pielgrzymce kilka dni.. mieliśmy siebie 24h...po kilku dniach okazało się ze w 2 dzien kiedy wyjechał jego była przystawiła mu ładne różki... zaraz po tym jak się dowiedział zadzwonił do mniei mi po tym powiedział... zakończył słowami ze aż mu ulżyło ze tak się stało bo od kilku miesięcy nie układało im się i się męczył z nią a ona z nim... świetnie się dogadujemy pomimo krótkiego stażu... nie pcha łapek gdzie nie trzeba... szanuje mnie...widac ze mu zależy...

Gość no to hopppp

Gość myślę że będąc w toalecie
włącza telefon i zjeżdża patrząc na fotki swojej byłej

Gość fotki fotki
bardzo śmieszne... nie wszyscy są twojego pokroju...

no to w takim razie po co mu te fotki w telefonie mądra głowo? hmm?

no to w takim razie po co mu te fotki w telefonie mądra głowo? hmm?

Gość fotki fotki
te fotki są kontynuacją pewnej serii z jakiejś tam imprezy na której byli będąc jeszcze razem...

Gość ojej to mu powiedz
żeby je skasował, język służy także do porozumiewania się, nie tylko do lodów

Ja miałam tak samo. Po ok. miesiącu bycia razem przeglądałam za jego zgodą jego zdjęcia w telefonie (w sumie to miał tam same dzieci, a to córkę jego najlepszej przyjaciółki, a to kuzynów-bliźniaków) i wśród nich były 2 zdjęcia jego byłej. Przemilczałam to i uważałam, że jest wszystko ok, że zapomniał wykasować itd. Ale jak raz się kłóciliśmy to mu powiedziałam, że jest mi bardzo przykro, że ma zdjecia tamtej, a mojego nie :( No i tamtego dnia je usunął :) I od tej pory byłam ja i te wszystkie niemowlaki :) Tak ze może po prostu z nim o tym pogadaj, zapytaj, po co je trzyma. Może jest nieświadomy, że są tam jej zdjęcia albo trzyma je tak po prostu - bo nie pomyślał, że może Ci tym sprawić przykrość. Rozmowa powinna rozwiać Twoje wątpliwości

Dziewczyny nie robcie z takich rzeczy afery. Ja tez trzymam zdjecia bylego w telefonie,a nawet gorzej mam tez czesc jego smsow. Nie wynika to z tego,ze nie wiadomo jak go kocham, ale dlatego ze mam do nich sentyment i nie chce ich kasowac. Nie widze w tym problemu, bylo minelo. Tego chlopaka nadal lubie,ale nic wiecej.Po prostu szkoda mi ich kasowac,bo to kawalek mojej historii :D

Gość fotki fotki
panna na wydaniu--> wiesz ze to moze mieć sens... ja mimo ze nie mam fotek byłego w telefonie to nadal trzymam listy od niego... narazie zostawię tę sprawę... co będzie to będzie...

sama widzisz,ze tak bywa i nie koniecznie wiaze sie to z jakimis wielkimi uczuciami do bylego partnera,wiec nie wyciagaj pochopnych wnioskow :) Powodzenia 🌻

na twoim miejscu walnelabym mu wyklad i w twarz...wiem jakie to uczucie bo tak moj byly sie zachowywal , wszedzie na kompie ma fotki jakie sbylych lasek....mowie wyraznie BYŁY!!!

Ja mam fotki swoich byłych (niektorych) w kompie... strasznie to wkurza moją kobiete...:P:P