Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jarek.K.

PIS

Polecane posty

czy ktoś moze mi poradzić co mam zrobić żeby w następnych wyborach wygrać bez pomocy radia maryja i ojca Rydzyka?? Prosze o szczere odpowiedzi!

Gość zmienic partie

Zmienić partie??? No to jest cenna sugestia. Prosze o więcej i coś dla braciszka?

Tak przy okazi to chciałem jeszcze zapytać czy ktoś nie chce kupić prawie nowego dyktafonu?? Z tego co wiem jeszcze jeden ma Jacek!

Gość w tym kraju i tak sie nic nie
zmienia na lepsze ale ludzie sie oszukuja, ze inna partia cos zmieni, jezeli do tej akuratnej maja jakis uraz to wystarczy ja zmienic. LPR jest spalony, SLD wydawaloby sie ze tez ale po ostatnich wyskokach PiSu i PO ludzie zaczynaja myslec o powrocie tamtej. Moze zaloz inna ? jakąś chwytliwa, dumna nazwe nie zabardzo prawicową ale tez nie zbytni lewicowa. Wymysl (najlepiej z pomocą jakiegos hamerykanskiego PRowca) jakis chwytliwy slogan i powinno sie udac ...

Jareczku - jak sie odetniesz od znienawidzonego, chorego na nienawiść księżulka i jego tuby to samo przez się zdonbędziesz poparcie wiekszości, bo kierunek masz słuszny :P

Nowa partia?? Ale to w niej ja, mały ale jak zawsze prawy i sprawiedliwy!! Tadziu mi tylko wierny. Jak i JA jemu! To nic że obraża mojego brata. Czego sie nie robi dla...................POLSKI!!

Kierunek dobry ale jak wiadomo mój wzrost nie pozwala mi patrzeć zbyd daleko w przyszłość!!

Gość element wyborczy
mie sie wydawa ze wygra Tusek.