Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cheroki

maly biust niszczy moje zycie osobiste

Polecane posty

Gość cheroki

poznalam faceta, wszystko sie dobrze zapowiadalo, podczas pewnego spotkania zrobilo sie bardzo milo i postanowilam zdjac stanik, chociaz za bardzo nie mam po co go nosic, a teraz zaluje jak cholera:( boje sie ze on teraz traktowal mnie bedzie jedynie jako laske do dymania( chociaz sie nie kochalismy jeszcze) , wydaje mi sie ze zobaczyl te mikrusy i na pewno stwierdzil ze nadaje sie tylko na pare randek, takie myslenie ie daje mi spokoju, nie potrafie inaczej jak zadreczac sie tym:(

Gość romek fajny
Ja jestem facetem i powiem ci, że podobają mi się dziewczyny z małym biustem. Nie przesadzaj, nie masz powodu. Wbrew pozorom faceci nie lecą na baloniuaste laski. Taką mieć - to nie jest powód do dumy.

jeju ale masz zmartwienie mi się wydawało...że mam za duży... nie ma się czym przejmować są laski które są płaskie i nawet zerówki są za duże...;)

Gość Lizzette
Oj nie wydaje mi się, żeby rozmiar biustu miał moc niszczenia - tworzenia życia osobistego. To raczej kwestia twoich kompleksów, braku samoakceptacji i poczucia własnej wartości. Spójrz na taką Keirę Knightly - płaska jak deska, może nawet bardziej wklęsła niż płaska :P - a na powodzenia nie narzeka! Głowa do góry, biust (niezależnie od rozm.) do przodu, uśmiech na twarz!

Gość Lizzette
Histerio, ktoś tu trafnie cię skwitował... Jeszcze do niedawna miałaś nosa, gdzie się wpisać. Teraz - żenua. Może weź sobie urlop, pochodź po opustoszałej plaży, powspinaj się po górach? Czekamy, aż wrócisz w lepszej kondycji :)

Na Hiszpana to nic nie zdziałasz. Dlatego z mojego doświadczenia wiem , że takie jak Ty rewanżują się czymś innym. I dlatego warto być z takimi dziewczynami. I z taką w chwili obecnej jestem. Wcale się nie wstydzę jej biustu. Fakt malutki, ale co z tego. Ważne, że naturalny.

Gość Lizzette
ale ja miałam na myśli np. Twój wpis tutaj - a to chyba nie podszyw :o

amajgad, no przecież widział od razu że do ręki nie bardzo będzie co włożyć, więc sobie raczej z tego zdawał sprawę co tam nosisz pod bluzeczką. Dziewczyno, są faceci który lubią duże biusty i tacy którzy preferują małe biusty. Skoro się z tobą jakiś czas spotyka to albo Twoja osobowość zrobiła na nim takie wrażenie że biust przestał się liczyć albo lubi małe biusty. Nic się nie martw i ciesz się że jesteś taka właśnie, a nie inna :)

Gość Lizzette
ooo, już skasowane :P

Gość cheroki
Na dodatek mam wielką łehtaczkę echhh

Gość beznadziejnie
no widzisz... a ja jestem wewnątrz bardziej wrażliwa i mam ten punkt G ;)

Gość Lizzette
Ciekawe, czy podszywacze mają świadomość, że w 99 przypadkach na 100 na kilometr można ich wyczuć - co do jednego wpisu :P

Gość biust to nie wszystko
niektórych kolesi bardziej krecą kształtne biodra, pośladki a biust dla nich sprawa drugorzędna.... ja na takiego trafiłam

Gość w czasach mody na anoreksję
w ogóle nie może być mowy o za małym biuście. Wszak żadna część kobiecego ciała nie może być za mała, bo jak wiadomo zawsze i tak jest za duza. No może z wyjątkiem tych ideałow, co to noszą rozmiar 29 :D

Gość cheroki
dzieki, bardzo mnie pocieszyliscie, tylko nie wiem co zrobic zeby pozbyc sie tego natretnego myslenia, duzo tu czytam negatywnych wypowiedzi o plaskich i po prostu wpedza mnie to w coraz wieksze kompleksy, przestalam sie czuc kobieca

Gość B...K
tak moje kochanie też woli fajna pupe anizeli duzy biust ... nie lubi duzych piersi raczej nieco mniejsze

Gość Nie martw sie
W sumie ja mam wiekszy biust, ale wiem, ze sa faceci, ktorzy lubia mniejsze piersi, wiec glowa do gory.