Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktorej zazdroscicie

opiszcie osobe

Polecane posty

Gość ktorej zazdroscicie

...i czego wlasciwie?

No to może ja. Zazdroszczę osobom, które potrafią trafnie wyrażać swoje myśli, błyskotliwie odpowiedzieć, nie zająknąć się przy tym i nie zaczerwienić.

Gość krowa tylko krowa
10 przykazań Ojca Rydzyka Jam jest Ojciec Dyrektor Rydzyk twój, który cię wywiódł na plagi egipskie, w radio głupoli: 1. Nie będziesz miał Radiów cudzych poza moim. 2. Nie będziesz odbierał Radia mego bez wpłaty. 3. Pamiętaj aby w dzień święty rentę przysłać. 4. Czcij Ojca swego i Rozgłośnię swoją. 5. Nie zagłuszaj. 6. Nie cudzosłysz. 7. Nie przestrajaj. 8. Nie unikaj fałszywego świadectwa na antenie mojej. 9. Nie pożądaj Maybacha Dyrektora swego. 10. Ani żadnej kasy, która Jego jest. Będziesz wspierał Ojca Dyrektora z całego serca swego, z całej duszy swojej, z całej renty swojej i ze wszystkich sił swoich, a Rozgłośnię Jego jak siebie samego.

Gość a na tamta
a na tamta?

No wiadomo że bezsensowne. Ale na pewno jest coś, co chciałabyś mieć a inni mają. Nie mówię tu o rzeczach materialnych ale o cechach charakteru, umiejętnościach itp.

Gość a na tamta
a ja zazdroszce osobie, ktora wyglada ja dziwka i cala jest diamentowa

Gość jhfcjfhv
zazdroszczę ładnym dziewczynom, które są ładniejsze ode mnie ale z drugiej strony ta zazdrość mi w nimczym nie pomoże...

Gość Pan Karol
Krzysztof Ibisz, Hubert Urbański

Gość Kochany r
raczej mi to zazdroszczą:) dowodem na to jest nasladowanie mnie:) moich cech np skromnosci, delikatnosci, romantycznosci, fajowych opisow na gg, ona potem wymysla swoje:P, malowania sie:) a nawet tegoze sie usmiecham:) a ona to malkontent ale gra przed fotami usmiech:) takze mam z czego byc dumna:P