Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poproszę o opinie

Chce blond włosy

Polecane posty

Gość Poproszę o opinie

Pofarbowałam włosy farba Palette popielaty blond jestem zadowolona ale chciałabym zeby włosy były jeszcze jasniejsze dlatego kupiłam farbe do włosów Palett Platynowy blond.Dziewczyny czy wy uzywałyscie tej farby i czy byłyście zadowolone??? Dodam ze chciałabym uzyskac kolor jaki ma ta blondynka z nowej edycji BB

Gość taki kolor tylko u fryzjera
nie widzsz jaka ta laska ma ciemne odrosty ale tego nie widac tak bo ma robione pasemka! sama nie uzyskasz takiego koloru, ja tez próbowałam palette, a to gówno ci a - tylko włosy zniszczysz bo o najgorsza farba na rynku. a platyne ma tylko w nazwie.

Gość Poproszę o opinie
Nie chce do fryzjera bo nie nawidze jak ktos dotka moich włosów:( Kiedyś owszem chodziłam ale po wyjsciu beczałam 2 dni zawsze coś mi się nie podobało a od kiedy farbuje saa w domu jestem zadowolona o wiele bardziej.Mam fajne pasemka blond ale chce jasniejsze myslałam ze ta farba mi pomoze uzusyakc taki efekt:(Ehhhh szkoda: (

ja uzywam platyny od 3 lat i od tylu farbuje tylko odrosty i moje wlosy mają sie dobrze, a kolor- fakt nie jest biały( na szczescie ), ale mam ładne jaśniutkie blond wlosy bez zóltych \"refleksów\" wiec jezeli masz juz pasemka, to myślę, ze bedzie ok...

Gość Poproszę o opinie
Naprawde?????O jej jak się ciesze mam nadzieje,ze tak będzie:) Wiele dziewczyn twierdzi,że Palette psuje włosy itp ale powiem wam ze ja dośc długo uzywałam Loreal i Garnier i efekt był marny żadny z tego blond a włosy przesuszone i zniszczone więc obciełam końcówki nie farbowałam włosów poł roku a potem zaczełam farbowac Palette i jestem zadowolona :) Trzymajcie kciuki za moja platynke :)

Gość aliseeee
Jakim palette masz robionym dokladnie na tym zdjeciu? Farba rozjasniajaca o 2-4 tony? czy od 4-6? i jaki jest Twoj naturalny??

Gość płukanka
kup srebrną lub fioletową płukankę i będą super :)