Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzdziwiona

dziwne zdjecie i klapki

Polecane posty

Gość bzdziwiona

rok temu poznalam kolesia- mily, dosc przystojny student. spotykalismy sie dosc rzadko. to byl niby zwiazek a niby kolezenstwo. jednak wiele czasu spedzilismy razem. w tym roku wyjechalismy do stanow pracowac bylo tam wiele kobiet a moj chlopak zainteresowany byl tylko mna. teraz dostal list ze stanow, wlasciwie to kartke - tworzy ja zdjecie jego i ladnej dziewczyny a z tylu napisa thanx i dziekuje.i serce. do tego czasu niczego sie nie domyslama. bylo dobrze a w stanach pracowalismy razem w budce z jedzeniem i caly czas razem. nie wiem, co o tym myslec. na zdjeciu on ja obejmuje za biodra. dodatkow dziwnym aspektem jest fakt, ze chlopak ten od przyjazdu - 2 tygodnie ciagle nosi przy sobie klapki-japonki. ma je codziennie kiedy idziemy do kina, do mnie -wszedzie. nigdy ich nie zaklada tyulko trzyma w foliowej siatce w plecaku wiem ze to troche dziwne -dla mnie tez spotkaliscie sie kiedys z czyms takim? bardzo go kocham

Gość babskie klapki

Gość bzdziwiona
nie -meskie japonki duze rozmiar 45 :(

Gość babskie klapki
??

Gość babskie klapki
o matko to nie wiem...

Gość bzdziwiona
moze ktos wie po co on nosi te klapki? o ile wiem, przychodzi do mnie lub po mnie prosto z domu i tam wraca czasami z kumplami na piwo ale to wspolni znajomi ze studiow wiec wiem, ze tam jest a nie gdzie indziej

Gość bzdziwiona
myslicie ze mial romans? ale kiedy? i czy te klapki mozna jakos z tym polaczyc? to 2 rzeczy ktore mnie dziwia

Gość no nieeeeeeeeeee
kobieto, a nie możesz go o te dwie sprawy po ludzku zapytać????

Gość bzdziwiona
nie moge - bo to zoabaczylam w jego plecaku jak wyszedl do lazienki. plecak byl otwarty a on mial chyba rozwolienie bo dlugo go nie bylo. z nudow zerknelam i kartke wyjelam bo myslam ze to nasze wspolne zdjecie. wlozylam nic nie mowiac. byly tam wtedy klapki w worku i nosi jej juz 2 tygodnie, bo widze je tam regularnie

Gość kluska serowa
bo moze ona mu wmowila ze jest japonka i on na jej czesc teraz nosi te japonki ze soba :O

Gość babskie klapki
wiesz butow moze mu sie nie chce wyjac, tacy sa faceci... gorzej ze zdjeciem.

Gość bzdziwiona
wy sobie zartujecie ale dla mnie to nie jest smieszne :( wiem, ze to takie dziwne same klapki chyba nie zrobilby na mnie wrazenia i moglaby o nie zapytac ale jeszcze nei chce co byscie myslaly? po co mu te klapki?

Gość bzdziwiona
ale kiedy on mial ja spotkac? zawsze bylismy razem nie pamietam nawet godziny zeby zniknal

Gość he
ale to on caly czas chodzi z tym plecakiemi ma tam te klapki?? :o

Gość bzdziwiona
tak, caly czas a on jest taki ze nie nosi sandalow nawet tylko cale lato polbuty bo nie lubie miec bosych mog i nie chodzi na basen juz sama nie wiem jest jeszcze cos ale zaraz napisze

Gość he
to moze zapytaj go dlaczego ciagle chodzi z plecakiem?? przeciez np porfel moze schowac do kieszeni..

Gość bzdziwiona
jakis czas temu- okolo 3 tygodnie ten moj R z kolega ktory tez byl w stanach zaczeli rozmawac o jakims panu zolta zaba myslam ze zartuja i traktowalam to jako absurdalne poczucie humoru bo oni zawsze przy piwku pytali siebie jak sie dzis czuje zolta zaba ja juz nic nie wiem1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 moze to jednak jakis kod??????????????????????????????????????

Gość bzdziwiona
ale moze on te klapki na przyklad nosi dla tego kolegi, bo gdziez zostawil i zapomina mu dac nie wiem nic juz nie wiem

Gość a ja myslee
ze to zajebista prowokacja, niezle sie usmialam a pan zolta zaba pobija wszystko :D

\"ale moze on te klapki na przyklad nosi dla tego kolegi, bo gdziez zostawil i zapomina mu dac\" ahaha dziewczyno daj spokoj z tymi chorymi domyslami !!! Zapytaj sie Go wprost i bedziesz wiedziala o co chodzi....no chyba,ze skalmie:O Byliscie w kinie i bierze klapki aby oddac kumpowi...zwariowalas?;)

Gość bzdziwiona
wiesz - mi nie jest do smiechu moze z zewnatrz tak to wyglada-nie wiem jesli macie ttakich znajoych to pewnie wiecie ze czasami sie rozmawai o bzdurach nawet godzinami. juz wczesniej tak bylo wiec moze oni to wykorzystali zeby mowic O NIEJ????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość gigolala
może łazi na basen

Gość bzdziwiona
ale tak moze byc???? ze wlozyl je do plecaka i nie wyjmuje bo zapomina oddac?????????

Gość bzdziwiona
juz pisalam - nie chodzi na basen. to akurat wiem

Gość kluska serowa
a ja mysle ze to sie da latwo wyjasnic. po co pytac chlopaka skoro latwiej zapytac obcych ludzi? dawaj adres skad zostalo wyslane zdjecie. sprawdze. jak znajde ta zolta zabe to tak ja przycisne ze od razu zakuma co chce wiedziec i wszystko wykumka. no dawaj. ta, klapki nosi dla kolegi od 2 tygodni. to juz mu chyba niezle capia tam w tej foliowej torebce. powiedz mu ze niech je wyjmie i przewietrzy bo sie zasmiardna.

Gość bzdziwiona
hahaha sama bym sie z tego smiala ale ..... ja go naprawde kocham i boje sie ze kogos ma myslicie ze tak jest?

Gość bzdziwiona
pomozcie :(:( wlasnie rozmawiam z nim na gg o bzdurach poruszyc ten temat - tylko jak? przeciez nie naoisze po co mu klapki we worku...........