Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipa

Sposoby na przeziębienie

Polecane posty

Gość pipa

Złapało mnie przeziębienie w pierwszych dniach roku szkolnego... To chyba jeden z najgłupszych pechów ;). Czuję się już lepiej, ale co mogłabym zrobić, żeby jak najszybciej wyjść z choroby? Nadal mam dość rzadki katar. Czekam na rady, to bardzo dla mnie ważne!

Gość pipa
Prosiłabym o odpowiedzi, to bardzo dla mnie ważne!

ja sie nigdy nie przeziebiam wiec w tym ci nie pomoge ^^ ale jesli nie chcesz czesto chorowac rob czesto wypady nad morze. ja kiedys czesto chorowalam a teraz nigdy. pare razy pojechalam na wakacjach i nie choruje

Gość kiciunia100
na przeziebienie najlepsza jest polopiryna s i syrop sosnowo zlozony . ostatecznie nacieranie sie bu rsz tyne m stop y, oskrzela ciepłe skarpety i sie wygrzac tuz po przema rznieciu :)

Gość siopek
a ja zazwyczaj na sam katar stosuje krople homeopatyczne, pomagaja dosc szybko...

Gość poncik
a jakie konkretnie? i jak się je stosuje?

Gość jedyne.....
na katar to najlepszy rumjanek, czyli rum do buzi a janek do łóżka, sprawdzone! A tak serio, to znalazłam receptę w internecie w "4 warunki determinujące zdrowie" ; musisz wpisać w Google: "vademecum zdrowia- jak żyć..." i tam poszukać owego tematu. Notabene, katar leczony trwa tydzień a nieleczony 7 dni, ha, ha, ha, czyli jednak najlepszy i najszybszy będzie rumjanek. Mogę Ci polecić Janka jeśli masz minimum 16 lat.👄