Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odpowiedz mi

Naturalne powiększanie ust?

Polecane posty

Gość Odpowiedz mi

Mam małe usta... No niestety. Dziwne, bo moi rodzice mają dosyc ladnie zarysowane wargi. A ja nie... Czy są jakies naturalne sposoby na usta? Moze jakies produkty, ktore uwypuklają wargi, no nie wiem... Głupie te moje pytanie, ale kto pyta nie bładzi.

Gość Stefania35
Oczywiście, że prócz inwazyjnych metod polegających na operacjach i wstrzykiwaniu botoxu, znajdziemy naturalne metody na powiększanie ust. W tym celu jest sporo kosmetyków, np. błyszczyki ze specjalnymi substancjami, które w naturalny sposób ujędrniają usta. Dodatkowo posiadają one zabezpieczenie przed wytarciem ich w trakcie snu http://powiekszenieust.com.pl

Gość HaniaXVC
chyba pozostał tylko botox:(

Kup sobie konturówkę do ust, obrysuj nią usta, a w środku użyj pomadki o jaśniejszym o trochę odcieniu i na końcu po środku ust (tylko)nałóż błyszczyk bezbarwny. Powinno pomóc ;) Pozdrawiam

Gość co za głupia
baba sie tu wypowiada- botox nie powiększa ust! A do koleżanki- dbaj o stałe nawilżenie warg, masuj je czasami delikatnie szczoteczką miękką dla dzieci (taką do zębów), możesz poszukać kosmetyków z olejkiem cynamonowym (naturalnym nie zapchowym), nawet wymieszać trochę cynamonu z olejkiem np. migdałowym, oliwą itp- cynamon pobudza ukrwienie.

Gość gość
potwierdzam: cynamon, imbir - etc - fajnie spulchniają usta. Moje usta zresztą najlepiej prezentują się tuż po tym jak mi je wiatr owieje (początek przed spękaniem) zauwazyłam że takie podrażnione są pełniejsze i mają ładniejszy kolor no ale nie będę przecież doprowadzać do ich pekania tylko po to, żeby przez moment były ładne (bo szybko tracą ten ładny efekt). Ale nie o tym chciałam - moim zdaniem warto wykorzystac niektóre profesjonalne spulchniacze (odżywki czy jak zwał tak zwał). Jak bylam w Anglii dorwałam Transformulas Lip Volume - ponoć stymuluje produkcję kolagenu - tego nie wiem, ale usta powiększa :-) już miałam ściągać z UK, ale widzę że jest i u nas (http://tnij.com/SlqFt) polecam

Wiem, że na pewno są środki z chilli i cynamonem które wpływają na poprawienie ukrwienia w ustach i przez to stają się minimalnie/optycznie większe. Nie wiem na ile to prawda.. Ja miałam nierówne wargi, dolna dobre wypełniona ale górna wąska i stosowałam pomadki powiększające ale to nic nie dało. Więc zdecydowałam sie na powiekszenie ust poprzez wstryknięcie kwasu bo tamte metody - http://www.beauty.com.pl/pl/strona-glowna

Gość gość
Naturalnie możesz próbować raczej tylko kosmetykami. Jeżeli Twój problem nie jest bardzo widoczny to nawet zwykłą konturówką jesteś w stanie zrobić cuda. Problem w tym, że po zdjęciu makijażu nasze większe usta też znikają ;) Ja dlatego zdecydowałam się na zabieg modelowania ust u dr Szczepańskiej. Ona przyjmuje w Warszawie i w Mielcu i robi bardzo naturalny efekt. Usta powiększyłam bardzo delikatnie - w zasadzie jedynie poprawiłam nieco ich kształt i rezultat jest naprawdę świetny.

Gość goscia

z najbardziej naturalnych sposobów na usta to chyba lekkie przygryzanie, szczypanie warg, napływ krwi sprawia, że stają się optycznie większe, do tego można używać ostrych przypraw, ale mogą szczypać, jest jeszcze możliwośc stosowania różnych powiększaczy takich jak ten http://opinie.co/transformulas-lip-volume-dzialanie-i-opinie-o-naturalnym-powiekszaniu-ust/ ale te tańsze z reguły też zawierają różne środki drażniące