Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artha

POSZUKUJE OSÓB KTÓRE DO 11-TEGO R.Ż. STRACIŁY RODZICA

Polecane posty

Gość Artha

Witam, poszukuję pełnoletnich osób, które do 11-tego roku życia straciły któregoś z rodziców w wyniku śmierci tego rodzica. Robię badanie do pracy magisterskiej i potrzebne są właśnie takie pokrzywdzone przez los osoby. Jest to trudno dostępna grupa badawcza w związku z tym każda jedna osoba, która przeszła w dzieciństwie taką stratę będzie dla mnie nieocenioną pomocą. Badanie jest anonimowe i można przez nie przejść również przez internet. Osoby chętne proszę o kontakt na e-mail: a_kupiec@wp.pl Pozdrawiam wszystkich ciepło Agnieszka

Gość TAKA JEDNAAAAA
Napisze do Ciebie.Straciłam jednego z rodziców mając wówczas trzy lata.

Gość Artha
Co wiecej, osoby te mogą liczyć na nieodpłatne udostępnienie im mojego doswiadczonego odbytu do celów prokreacyjnych. Proszę o kontakt via e-mail.

Gość Artha
Szkoda, że inni się podszywają pod mojego nicka! Temat mojego badania w pewien sposób łączy się tematem tego forum. Pozdrawiam

Gość Artha
Jest mi przykro tym bardziej, iż liczyłam na panów, którzy swymi wysokiej jakości, jak dobry szwajcarski ser, sokami zaimpregnują mój nadwerężony już anus i zasilą mój wyczerpany studenckim trybem życia organizm solidną porcją witamin i mikroelementów w ejakulatach. Pozdrawiam, Artha 🖐️