Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikkii

toksyczna praca

Polecane posty

Witam wszystkich, bardzo proszę was o pomoc bo nie umiem dać sobie rady z sytuacją w pracy. Jestem osobą twardo stąpającą po ziemi ale w końcu chyba zaczęłam się poddawać. Ale po kolei. Ukończyłam dobre studia-handel zagraniczny, w renomowanej uczelni (państwowej) z dobrymi wynikami i dość szybko po nich znalazłam pracę. Pensja 1350 netto (dziś). Wiem że powiecie że to mało ale ja wtedy musiałam odciążyć rodziców i wzięłam tę pracę. Sęk w tym że musiałam przeprowadzić się do małego miasteczka. Sądziłam że złapałam Pana Boga za nogi... ale... Jestem jedyną kobietą w dziale, najmłodszą i wszyscy traktują mnie jako pomoc. Nie mogę się wybić bo szef zaraz mnie usadza, poza tym mam część takiej samej pracy jak kolega, który to dużo lepiej zna a który ostatnio zaczyna mi podkładać świnie..A zawsze mu wierzyłam i traktowałam jak kumpla. Traktują mnie jak gówniarę a mam 27 lat. Z dziewczyny przebojowej stałam się zastraszona, trzęsą mi się ręce. Pewnie powiecie-zmień pracę. To malutkie miasteczko i bardzo ciężko o pracę a ja niedawno urodziłam małe dziecko. Szukam również w większych, najbliższych miastach i niestety na razie nic. Rzucić nie mogę bo mąż zarabia malutko i kasy potrzebujemy. Ale jak mam sobie z tym psychicznie poradzic? Proszę pomóżcie...

chyba nikt mi nie pomoże, ale dziękuję tym, którzy choć chwilę znaleźli i przeczytali mój wątek...

Gość przejebane