Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xenkala

zmiana tabletek!!!!!

Polecane posty

Gość xenkala

Hej dziewczyny. Biore tabletki logest , zaczelam je brac bo mam straszne klopoty z cera, prawdopodobnie mam policystyczne jajniki, badanie usg uwidocznilo cysty. Teraz chcialabym zmienic je na inne np yasminelle albo diane 35, ale nie wiem czy w trakcie opakowania można zmienic, dzis zazylam szóstą tabletkę, wiec jak to jest -moge np. od jutra zacząc brac inne tabletki jako kontynuacje tego co juz wzielam????

Gość bełkot
w zadym wypadku nie mozesz tak zrobic. Albo przerywasz branie longest i zaczynasz inne zgodnie z istrukcja (najczesciej w pierwszy dzien okresu), albo bierzesz longest do konca i zmieniasz je takze zgodnie z instrukca badz zaleceniami lekarza.

Gość xenkala
Dzieki za odp. Ale czy takie cos w ogóle jest praktykowane , tzn jak lekarze sie na to zapatrują, czy zdarza sie ze zalecają zmiane w trakcie brania danych tabletek ??

Gość bełkot
Lekarz zaleci Ci zmiane tabsów jezeli powiesz mu ze Ci w jakis sposób nie pasuja np zle sie po nich czujesz. Ja kiedys brałam cilest ale bardzo po nich przytyłam i lekarz zmienił mi na yasmin.