Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kapotka

Jaka suknia pasuje do duzego biustu?

Polecane posty

Kobitki doradzcie, prosze! Jaka suknia najlepiej pasuje do duzego biustu (75D)? Wiekszosc ma gorsety i chcialabym uniknac silikonowych ramiaczek? Dziewczyny o obfitych ksztaltach, doradzcie prosze!

Gość no no no no no no no
Też mam D i do ślubu będę miała spódnicę i gorset. Dobrze skrojony gorset i odpowiednie wszycie fiszbin spowodują, że nawet duże D będzie wyglądało ladnie :-D

Gość Kasia S
No niestety nie moge umiescić zdjęcia, ale wybrałam suknię z szelka na szyję, i była bardzo wygodna

Gość Kasia S
Wysłałąm Ci zdjęcia na maila

zdecydowanie gorset. najbardziej polecam uszycie gorsetu na miare - moja znajoma szyla sobie gorset u gorseciarki - ta kobieta potrafila zdzialac cuda - male piersi potrafila uwydocznic, a duze zmienszyc. moja kolezanka ma duzo wiekszy biust od Ciebie i nie miala problemu na weselu ze swoim gorsetem

Gość duzy biust
najlepiej wyglada bez sukni:D

Gość Magrat
Ile kosztuje uszycie gorsetu?

Wiesz co ja mam suknie specjalnie szyta na duzy biust...bylam w 5 miesiącu jak bralam slub miseczka C-D.Moge Ci wyslac fotki jak chcesz to sobie zobaczysz

Gość agasssssssss
polecam pomysł z szelką na szyję, u mnie sprawdził się w 100 %, a mam też czym oddychać :)

Gość Magrat
Dzięki, ale musze znaleźć coś w moim mieście, no bo przeciez trzeba to przymierzac w trakcie szycia itd. Pozdrawiam.

Gość Magrat
Ja też mam szytą suknię. A gorset i bieliznę kupiłam w sobotę w Triumphie już. Super sprzedawczyni była i wszystko mi dobrała. :)