Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak pytam sobie

Dlaczego najpierw zle wybieracie a potem placzecie ?

Polecane posty

Gość tak pytam sobie

Zawsze jak zobacze nowego chlopaka kolezanki to wiem czy ja zostawi, zdradzi itd...do jasnej to widac... Tylko inna strona ze wy tego widziec nie chcecie wolicie taki typ facetow...a potem placz i zdziwenie...dziwnym trafem ci wartosciowi dostaja kosze a najwieksze cwaniaczki zmieniaja was jak rekawiczki

Gość tak pytam sobie
ta na miesiąc a potem znowu podnieść statystyke lovelasom...ile razy to ja juz slyszalem ze koniec z facetami :D

Gość bezsumienny
a, to glos wartosciowego, jak rozumiem :p

Gość bezsumienny
aa.. tak mi sie napisalo, bo podobno bywam dosc zlosliwy i bez sumienia :o i bezsenny mialo byc, ale juz sobie pozwolilem dzis :p

Gość bezsumienny
contra factum non est argumentum :p ale ostrzegam ze probuje sie robic spiacy :p

Gość bezsumienny
jakze bym smial... ale skoro juz zaproponowalas.. :p

Gość to znaczy bez pewnej
sumy( może pieniędzy)

Gość bezsumienny
:D :D a jestes dobra w zasypianiu (pytanie retoryczne, w koncu godzina druga, kafe :p) bo musialabys mnie uspic i sama zasnac jeszcze :p zreszta... zanim bym dojechal to juz musialabys mnie budzic, a tego nie lubie :o :D

Gość bezsumienny
ja mam odpalony, ale.. wybor niezbyt imponujacy chyba ze ktos lubi ta reklame o macie ozonowej

Gość bezsumienny
no jest jeszcze tele5 albo trwam :p

Gość bezsumienny
wiem, ze nie ma jeszcze, ale sie mobilizuje do snu :p a wiesz ze to brzmi zachecajaco... ale jak znam zycie to reka by mi szybko scierpla i tak bym lezal czekajac az zasniesz zeby zmienic reke :p

Gość bezsumienny
nie marudny tylko leniwy, wiec zwyczajnie sie asekuruje :p :D a skoro zasypiamy to tylko glaszcze i tylko po glowce :p

Gość głodnemu chleb na myśli
:classic_cool:

Gość bezsumienny
aha, ze bardziej pikantnie tak? :p ok, to umowmy sie tak: poloz sie z mysla ze jestem w drodze, tylko troche mi to zajmie :D :p a ja sobie dzis psa poglaszcze na noc, potrenuje, zeby dobrze i czule glaskac :D mimo ze bestia dawno sie z boku na bok przewraca i nie przejmuje sie ze inni spac nie moga :o

Gość LUDZIEEEEEEEEEEEEE
DLACZEGO JESZCZE NIE ŚPICIEEEEE??!! :p

Gość bezsumienny
:D :p a na czym mam trenowac? trudno znalezc cos do poglaskania po drugiej w nocy i zeby nie bylo: bede trenowac usypianie i glaskanie, ustawa wiecej nie przewiduje :p a czy za dobrze to nie wiem, ale po rekach lize, wiec chyba zle nie jest ale rozumiem ze tego akurat nie praktykujesz? :D :p

Gość bezsumienny
glaszcze... po psie :p w takich kategoriach to rozpatruje i nie dopuszczam innych interpretacji :p tzw przyjemnosc mnie niestety nie ominie, a nie spie bo dzis sobie odbilem zaleglosci :o tyle ze na jutro mi tego odbicia nie starczy tak cos czuje :D to oczywiscie prozaiczna wymowka, zwyczajnie nie ma mnie kto uspic :p a jak u ciebie? i mowisz ze mozna cie lizac po rekach... :p :D

Gość bezsumienny
ehem.. i to sa twoje sposoby usypiania, tak? :D no od samego opisu sie spiacy robie :p ide sie napic czegos, na czkawke :D :p

Gość bezsumienny
ja tam nic nie ukrywam :p a pies... pies jest wierny, zawsze zrozumie, zawsze ufa, zlego slowa nie powiem, chociaz do zasypiania jest - jak widac na zalaczonym obrazku - srednio przydatny :p

Gość bezsumienny
hm, moze to dlatego mam problemy ze wstawaniem ;)

Gość bezsumienny
tak.. teraz mnie zmuszaj do takiego wysilku jeszcze :p glaszczac psa pomysle o tobie :D :D :p a powaznie, milych snow, jakich tam sobie tylko zazyczysz a sny maja to do siebie, ze czasem sie spelniaja czasem :p dobranoc ;)

Gość bezsumienny
w podskokach :p 🖐️ ;)