Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiulaaaaaaaaaaa

Falowane i sianowate wlosy, jedwab sie nada?

Polecane posty

Gość Kasiulaaaaaaaaaaa

Slyszalam dobre komentarze odnosnie jedwabiu, bedzie mialo to efekt na moich wlosach?

Gość ujhyjy
a cz jedwab dziala tylko 'zewnetrznie'? tzn czy oprocz tego, ze 'wygladza' wlosy, to jeszcze je jakos odzywia od srodka? ....

wygladaja lepiej - blyszcza sie, nie sa takie sianowate, lepiej sie ukladaja, sa mile w dotyku wewnetrznie - podobno naprawia strukture wlosa osobiscie polecam

Gość ujhyjy
madz, dzieki ze napisalas. moze jeszcze ktos sie wypowie, czy jedwab dziala tez jakos od srodka na wlosy? po, po zastosowaniu jedwabiu, to rzecz jasna - autorko topiku - wlosy sa duzo ladniejsze, bardziej miekkie, lepiej sie ukladaja. mysle, ze falowane rowniez

Gość polecam dobra odzywke
bo jesli masz suche wlosy to sam jedwab nie da zbyt wiele sprobuj kallos placenta albo mleczna

Gość Mogota102
A gzdie sie kupuje taki jedwab i ile kosztuje?

Gość ftuyhujnji
jedwab w płynie - Biosilk - 14 ml - 10 zł , w salonach fryzjerskich , musisz jednak poszukac bo nie we wszystkich. nie działa wcale na strukture własa ( moim zdaniem ) . jedwab maskuje rozdwojone końcówki , wygładza włosy , leciutko prostuje. włosy są miękkie i gładkie. strasznie tłuści , ale tez bardzo polecam

Gość ftuyhujnji
włosa* , przepraszam za literówke

Gość xxjnhjkhgj
no wlasnie..... czyli tylko 'maskuje' problem? tak czy siak, lepiej tak niz wcale ;)

A moze znacie jakies domowe sprawdzone sposony na takie kłopotliwe włosy? Dla mnie 14zl za 10ml to za duzo, a i po salonach nie chce mi sie biegac. Odzywki i maski w pomaranczowych opakowaniach Loreal nic nie daja...

mozesz kupic na allegro za okolo 4 zl + koszty wyslki. przy zakupie kilku opakowan sie oplaca. jedwab jest bardzo wydajny - jednorazowo uzywa sie go 1-2 krople. z powodu wydajnosci jedwabiu to jedna z tanszych odzywek.

Gość tttfghg
hehe to tak jakbys kupiła jedną 150 ml odżywke za 8 zł . bo z większego opakowania bierzesz odżywki na włosy wielkosci orzecha włoskiego , a z jedwabiu bierzesz malutką kropelke na palec.:)

Gość dxokediujd
a jak sie zachowuja po jedwabiu lekko krecone, falowane wlosy? nie chce miec prostych drutow po nim.....

Gość tttfghg
do kręconych moim zdaniem jedwab sie nie nadaje , bo on je lekko prostuje włosy

Gość sd9rie9r8f
nie mam kreconych, ale lekko falowane - i lubie je takie, nie chce efektu 'drotow'... czyli dac sobie spokoj z jedwabiem? ....

Gość JAJAJO
ODZYWKA "WAX" DZIALA DO SRODKA.POCZYTAJ TU GDZIES JEST O TYM

Gość xxxs
ja tez mam krecone i na 100% ich nie prostuje. Ja uzywam i takiego efektu nie zauważylam. Polecam :)