Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak sie nazwac......

ADHD mam/mialem czy jakas takiego zechce?

Polecane posty

Gość ADeHaDik
a idealisty nie znam, nigdy tu nie zagladam, przyszedlem dlatego bo uznalem ze sa tu ludzie madrzejsi i bardziej zrozumiali niz na forum.o2.pl

Gość WEZ PROZAC
Moze Ci przejdzie

Gość ADeHaDik
Ponoc w polsce nie jestem dostepne, poza tym czy wy ludzie, nie umiecie czytac? Jedyna osoba ktora wie o tym, jestem tylko i wylacznie ja, wiec nie ma kto mi pomoc, a poza tym pisalem ze nie wychodze z domu!

Gość ADeHaDik
Fak :/ mialo byc "Ponoc w polsce nie jest dostepne" :/

Gość ADeHaDik
To gledzenie ktore jest tak nie zrozumiale ze druga osobe wykreca wlasnie jest wlasnie przypadloscia ADHD, tak mi sie wydaje...juz wiece dlaczego ta bliska osoba ze mna nie wytrzymuje... a wlasciwie to idEeEeEEeee sobie stad jutro mam testy na prawko i musze sie przygotowac, do wyjscia. :/

Gość ADeHaDik
kurw mac idealista to imbecyl :D Juz wiem ktory to :D on dawal tu kiedys zdjecie swojej opony brzusznej, manson jeden :D

Gość byczydzien
no i wyszło, że jestes doda i scofieldem w jednym, jak nie zrobisz miedzynarodowej kariery to jesteś ....zwykłą ciapą

Gość doda na tescie na iq
strzelala i miala fuksa - tyle!!!

Gość ADeHaDik
byczydzien - nie boj sie zrobie scotfield tez dlugo czekal. doda na tescie na iq - skad ta pewnosc? zreszta wiele osob podchodzi krytycznie do testow IQ Swoja droga zastanawiam sie czy ADHD wogole istnieje bo typowe objawy wskazuja na skrajna depresje, a agresja moze byc wywolana calkiem czyms innym, ale pewnie nikt nie podejmie sie tego tematu.

Gość ADeHaDik
No coz bywa...brak zrozumienia i akceptacji jak zwykle, choc podkladalem jakies nadzieje, ale przyzwyczailem sie do tego...wieeeec nie martw sie, usmiechnij sie...

Gość ADeHaDik
nikt z takim nawet nie chce rozmawiac, margines zycia...

Gość napisalabscie czy przynajmniej
was smieszy.

Wydawało mi się, że ja mam ADHD ale odkąd poznałam jednego kolesia to stwierdzam że jednak nie mam. Ja bym nie wytrzymała z ADHdekiem. Jestem ponadprzeciętnie nadpobudliwa i agresywna, ale ludzie z ADHD biją mnie na głowę. Nie mogą usiedziec 5 minut na miejscu, nie mogą przestac gadac i mają jakieś tiki.Ale podobno posiadanie ADHD ma zalety: pomysłowośc, łatwośc nawiązywania kontaktów i inne

Gość Małgorzata1986
Witam:) Interesuje mnie tematyka ADHD, szczególnie spojrzenie Matek dzieci nadpobudliwych na sytuację dziecka (skuteczność leków, terapii itd.). Piszę pracę magisterską na ten temat. Zwracam się z gorącą prośbą do Matek dzieci nadpobudliwych o wypełnienie krótkiej, anonimowej ankiety. Link do ankiety: http://www.ankietka.pl/ankieta/38860/adhd.html Bardzo dziękuję i pozdrawiam

Gość TH is IT MO
Żadna mądra nie będzie chciała takiego bo wiadomo że jak sie wkurzy to ja natłucze

Gość hdd_bez a
Mam kolege z adhd i pamietam jak mial 20 lat to bil rodzicow kijem gdy nie zrobili czegos co on chcial :o Ale zdolna byla z niego cholera, mature pozdawal na 6. Jako kumpel takie soboy sa spoko, ale do bycia razem - beznadizeja.