Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liczący na pomoc

bardzo prosze o małą pomoc

Polecane posty

Gość liczący na pomoc

mozecie drogie panie dac linki ze swoimi pierscionkami zaręczynowymi bardzo prosze o pomoc bo jestem w kropce nie wiem jaki powinienem wybrać wiem najlepiej sie zapytać ale wierzcie to nie takie proste uzyskać odpowiedz Pytałem i tylko tyle się dowiedziałem ze moze być z cynkoria ( nie wiem czy tak sie to pisze)

Gość wybor pierscionka
to zależy, ile chcesz/możesz wydać. Klasyczny, bezproblemowy i uniwerslany wzór, który zawsze będzie wyglądać dobrze, to tzw solitaire, czyli obrączka z pojedynczym kamieniem - ale wtedy lepiej, żeby to był brylancik, niż cyrkonia - z cyrkonią będzie wyglądać tandetnie. tu masz wzór (patrz na wzór, nie na cenę;) http://sklepjubilerski.com/sklep/d/b20009br_Vs_H?PHPSESSID=412ef19cb8c23c2f5de39f02e83b729e Jeżeli jesteś skazany na cyrkonie, to możesz zaszaleć ze wzorem - cyrkonie są "bezproblemowe" do osadzania i można z nimi robić różne ciekawe wzory, których nie zaryzykowano by z cennymi diamentami. http://pieczonkazlotnik.com/product_info.php/products_id/239 Generalnie - zastanów się, czy nie zainwestować jednak w brylancik - można je teraz kupić już za paręset złotych, a Narzeczona będzie nosić ten pierścionek przez całe życie.. jeżeli teraz jest wyluzowaną studentką i lubi cyrkonie, to fajnie, ale za 10lat, gdy będzie "kobietą sukcesu" dobrze byłoby, żeby pierścionka się nie wstydziła;) Powodzenia!

Gość tak ale ja mam 600 zł

Gość mozna miec bardzo ladny
pierscionek za 600zl, z brylancikiem. Wrzuc sobie chociazby w Googla haslo "pierscionki zareczynowe" i wyskoczy Ci mnostwo. Popatrz w Kruku i innych ty podobnych. Co wiecej chcesz, zeby Ci doradzono??

Gość poszukaj w google

Gość j.lo2
w salonach firmy APART napewno znajdziesz cos fajnego tez z brylantem i nie koniecznie za 2000!

przypatrz się jaką biżuterię lubi twoja narzeczona... klasyczną, ekstrawagandzką... a może poproś jakąś dobrą koleżankę narzeczonej, zeby pomogła w wyborze... na pewno będzie wiedziała przynajmniej mniej wiecej jaką biżuterię lubi. jeśli twoja narzeczona nie nosi złota (czy w ogóle nie ma złotej bizuterii), lub ma przewagę koloru srebrnego w szafie, szkatułce to lepiej kupić cos z białego złota lub srebra. a za 600zł na pewno możesz kupić bardzo ładny pierścionek z brylantem z białego złota