Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niuska_plock

Jak przestac kochac partnera?

Polecane posty

chcialabym nauczyc sie przestac kochac;( mam problem poniewaz jestem z chlopakiem juz prawie 3 lata i czuje sie jak wiezieniu nic mi nie wolno...caly czas wybuchaja awantury i to dosc powazne:( chcialabym sie z nim rozstac raz na zawsze ale nie potrafie:( probowalismy zmienic ten zwiazek ale nic z tego dobrego nie wychodzilo:(

Zjedz dużo grocgu a od razu nowe ciekawe pomysły przyjdą ci do głowy

Gość nediawa
odejść można, ale czy można przestac kochać ot tak na zawołanie? trudna sprawa

Gość FEBA
KONIECZNIE ZAKOŃCZ TAKI ZWIĄZEK, GDZIE FACET JEST DYKTATOREM, Z TEGO NIE BEDZIE NIC SKORO JUŻ TERAZ RZĄDZI I MÓWI CI CO MASZ ROBIC... CZASEM LEPIEJ BYC SAMEJ NIZ ZNOSIC UPOKORZENIA... NIE JESTES JEGO WŁASNOŚCIĄ... JESTEŚ JEDNOSTKĄ KTÓRA MA UCZUCIA MARZENIA I MASZ PRAWO ŻYC TAK JAK CI SIĘ PODOBA! W TYM ZWIAZKU NIE WIDZE KOMPROMISU.... JA TAK BYM ZROBIŁA!

Gość chlop dobrze robi
babe trzeba trzymac zelazna reka, bo inaczej nie widzi w facecie mezczyzny.

Gość onnaonaa-
niuska-plock zobaczysz jeszcze sie zdziwisz, jak on cie pierwszy rzuci, ja tak mialam facet mi na nic nie pozwalal , zabranial, nie kazal mi sie nawet malowac;> traktowal jak rzecz,nie jak kobiete, o ktora nalezy dbac, oczywiscie mowil jaka to wielka milosc miedzy nami, i ze nikt nie bedzie mnie tak kochal jak on, az w koncu mnie zostawil, bo byl ponoc wycienczony moimi "wybrykami";> jakos nie mial skrupulow

Bo Was nie wiadomo jak traktowac! Traktujesz po ludzku - zle; traktujesz jak przedmiot - tez zle.