Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srg pepper

głosujcie na PiS

Polecane posty

Gość srg pepper

W przeciwnym razie znów wpadniemy w łapy ludzi, którzy rozkradli majątek narodowy, zrujnowali przemysł, posłali polskich żołnierzy do Iraku, bratali się z rosyjskimi szpiegami, utworzyli gigantyczne mafie, zdezorganizowali wymiar sprawiedliwości i służbę zdrowia.

Nie wiem to miał byc żart. W tej kadencji było więcej afer niż w poprzednich, a przez takich z PiSu to z Polski cała Europa się śmieje. Lewica jaka jest taka jest ale przy niej takie cyrki się nie działy.

Gość srg pepper
Ośmieszanie Kaczyńskich to jedyna broń przeciw nim. Niezbyt skuteczna, jak widać. Przeciwnicy są bezsilni, bo ostatecznie pogrążyli się w poprzednich latach.

Gość hodowca jeleni
Człowieku, c oty!

Gość Cesarz Jósef
Ta "propozycja" to nawet nie może być uznana za ponury żart idioty. Głosować na PiS to jak dać się zakuć w kajdany o chlebie i wodzie na następne lata, w dodatku być pewnym, że cię podsłuchują, podglądają i każą płacić na kościół

Gość łowca mamony
Jedni mają poczucie humoru a inni nie. Śmiech to zdrowie

Gość ojciec Smardzyk
Ręce precz od mojej kasy!

Gość łowca mamony
Ponurym widmem to ja nazywam postacie Tuska, Kwacha, Rokity czy Borowskiego. Oraz Leppera i Giertycha, którzy znaleźli wreszcie godne ich miejsce na zwałce

Gość srg pepper
ten się śmieje kto sie śmieje ostatni. Pis rządzi!

Ciekawe jak okłamując wyborców teraz rozdają kiełbasy wyborcze bo trzęsą porami że przegrają Przytoczę kilka kłamstw 1. \"Nigdy nie zostanę premierem\" J. Kaczyński, minęlo 9 miesięcy i został 2. Nie będzie koalicji PiS LPR i Samoobrona. 3. 3 miliony mieszkań w tej kadencji. ( Jakoś ich nie zauważyłam) 4. Podwyżki płac( ciekawe dla kogo chyba tylkoi dla posłów)

Gość cdef
Zasadniczo to ja kaczorów nie lubię, ale nie da się ukryć, że tylko oni na naszej arenie politycznej mają czyste ręce.

Gość srg pepper
Przypominam, że wyborcze umizgi stosują i stosowały wszystkie partie, więc w tej dziedzinie jest remis. Natomiast przeciwnicy Kaczyńskich rozkradli majątek narodowy, zrujnowali przemysł, posłali polskich żołnierzy do Iraku, bratali się z rosyjskimi szpiegami, utworzyli gigantyczne mafie, zdezorganizowali wymiar sprawiedliwości i służbę zdrowia. Tego nie zrównoważą żadne oskarżenia przeciw PiSowi.

Gość hodowca jeleni
Ja głosuję na pewną małą partię której nikt nie zna i ja też nie znam ale na kaczuchy przenigdy.

Gość Jacek Placek
A na kogo mam głosowac? Interesuje mnie tylko prawica. Sami powiedzcie jakie macie wrażenie gdy sopojrzycie Tuskowi w oczy? dla mnie widać tam obłęd. Według mnie Kaczyński nie jest idealny ale to najlepszy wybór z możliwych.

Gość tetryk
Czystych rąk nie mają od kiedy ukradli księżyc!

Gość tetryk
Nie zastanawiaj się głosuj na tych których popiera centrala

Gość srg pepper
Mystic, a rządu Millera to już nie pamiętasz? Było smieszno i straszno... Może Ty dopiero chodzić zaczynasz?

Gość srg pepper
Tak szczerze to nie obchodzi mnie, jakiego masz kutasa ani co z Twoją głową. W kwestii wyborów idzie mi o to, żeby PiS wygrał z dużą przewagą.

Gość arietka
Ja chyba też poprę PiS, bo ci co ich tak głupio krytykują są kompletnie niewiarygodni.

Gość sfwedhdfhf
zanim ktoś z pisiorów wyskoczy z ulubionym argumentem swej partii Tak wiemy że kwaśniewski upił się w charkowie.

Gość teufel
takiego wała sam se głosuj

Gość ciupaska w kratkę
A ja tam chodzę po zakupy kiedy chcę, bo dzięki rządowi PiS sklepy pracują cały tydzień na okrągło

Gość cdefg
Żeby tylko kwaśniewski chodził pijany, to jeszcze nikt by się nie dziwił, w końcu jesteśmy narodem trunkowym. Ale jeszcze pomyślę przed głosowaniem, bo kto nie pije ten kapuje

Gość ciupaska w kropki
Ja też na Pis, bo na kasie to już nie mam kiedy pampersa zmienić, taki zap..dol!

Gość ciupaska w kratkę
Nie, to ja zagłosuję na PiS, bo sklepy są otwarte!