Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*natasha*

wysłuchacie mojego dennego problemu?????????!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ckgfsuegerb geigks vge
a gdzie ten problem???

nawet nie wiem dlaczego przejmuje sie tym co chce wam zaraz powiedziec jak mam na głowie powazny problem z moją ukochaną siostrą ale chce wam powedziec o tej głupocie jak mnie wysłuchacie

Gość ckgfsuegerb geigks vge
pisz a ja czytam

mam pisac ktos mnie posłucha?! ale uprzedzam ze to nic powaznego dla was napewno beznadziejna głupota aledla mnie nie

chodzi o mój wygląd mam 183 i waze 60kg mam wiekszy biust ale pupe małą to tak na wstep chodzi mi o to ze wczesniej dopoki nie miałam mojego obecnego chłopaka ludzie na ulicy mówili mi ze jestem sliczna i wogóle nie miałam z tym spokoju jak tak mi wszyscy wpoili to w koncu w to uwoierzyłam i byłam w sumie szczesliwa a tu nagle pyk....................... mój chłopak wkreca mi cały czas ze jestem normalną zwykłą dziewczyną ze nie jestemn jakąs tam laską i wogóle(chodz wszyscy twierdzą ze jestem)i najgorsze ze ja mu uwierzyłam czuje sie tak ochydnie ze nawet nie próbuje sie zmieniac na lepsze czuje sie naprawde bezwartosciowa i ochyda przez jego pare głupich słów chodz inni mówią naprawde inaczej ale ja jednemu mojemu chłopakowi wierze i czuje sie ochydna napradwde dlaczego on mi to robi????!!!!!!!!!!

Jeden przeciwko reszcie świata? Ja bym tej reszcie świata uwierzyła, a chłopaka kopnęła.... no sama wiesz, gdzie już dawno temu powinnaś go kopnąć na pożegnanie.

Gość DodaElektroda
Głupiutka jesteś jeszcze. Podrosniesz to zrozumiesz, że najwżniejsze, zeby mieć prawdziwy obraz siebie. Trzeba lubić samą siebie. A inna sprawa, że facet podkopuje Twoją wiarę w siebie. To znaczy, ze albo jest o Ciebie zazdrosny i wpędza Cię w kompleksy, żeby miec Ciebie dla siebie (co jest dziecinadą z jego strony), Albo nie podobasz mu się. Facet powinien kochać kobietę taką jaka jest. Jeśli jest miłość to i akceptacja. Proste. Proponuję kopnąć kolesia w dupę. Napewno jesteś śliczna! Uwierz w siebie.

Gość najpierw....
piszesz ze problem z ukochana siostra?? potem ze chlopak ???? hmmm

napisala, ze ma powazniejszy problem----> w sensie ten z siostra...a nie, ze bedzie o nim pisac :o uczcie sie czytac ludzie

Gość dowartościowuje się Twoim
kosztem, sam ma kompleksy więc wmawia je Tobie facet powinien prawic komplementy a nie mówic że jesteś nieładna...skoro jesteś niełądna to niech znajdzieą ładniejszą od Ciebie.....po prostu dupek, nie przejmuj sie, jesteś wysoka i zgrabna

dziekuje dziewczyny za wasze wypowiedzi lepiej mi sie zrobiło :) a to czy mu sie podobam to słyszałam ze bardzo nawet jak mnie nie znał to słyszałam ze mówił ze jestem najlepsza ze wszystkich stron ale teraz tak jest jakby nigdy tego nie powiedział a mi zalezy na jego zdaniu moze jak tu któras z was powiedziała ze tu chodzi o zazdrosc on jest okropnie zazdrosny w lato w upalny dzie raz musiałam chodzic w bluzie \"\"bo mi cycki za bardzo odstawały\"\"

Gość młodziutka pewnie jesteś jeszc
cze? co? ile masz lat?