Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a tak na marginesie

Problem na Allegro

Polecane posty

29 sierpnia zaraz po zakupie towaru zrobilam przelew na konto sprzedajacego. Sprzedajacy zaznaczyl,ze wysyla towar nastepnego dnia po otrzymaniu pieniedzy. Nie musze chyba mówic,ze do dzis towaru nie otrzymalam. Na smsy osoba ta nie odpowiada,aby zadzwonic mam za malo kasy na telefonie. Korci mnie,aby juz wystawic negatywny komentarz,ale czy ta osoba nie zrobi tego i mnie?

co za podejście:o co da ci negatywny komentarz, oprócz tego, że dostaniesz taki sam? najpierw należy skontaktować się ze sprzedawcą (mailowo, potem telefonicznie - to twoja sprawa żeby się z nimi skontaktować, bo ostatecznie toobie zależy na kupnie nie im). jak nie ma odzewu to piszesz do alle i czekasz, az oni się skontaktują z os sprzedającą. no i trzymaj dowód wpłaty - to jedyny dwód że kwota została zapłacona

Smsy sa dostarczane,gdy próbowalam dzwonic-odbija. Sprawdzalam na Allegro,ostatnie logowanie bylo dzis kolo poludnia. No,wybacz,mi zalezy,ale bez przesady,jakies zasady chyba obowiazuja w obie strony! Ja zaplacilam ZARAZ po zakupie i podobnego podejscia oczekiwalam od sprzedajacego.