Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mininii33

KOBIETY less lub bi --- są tu takie

Polecane posty

Gość mininii33

moze przelejemy na kompa swoje doswiadczenia erotyczne, lub chociaz nasze marzenia co bysmy chciały zeby z nami zrobiła inna kobieta jak nas całowała, lizała piesciła.... piszcie

Gość editaaa
to ja pierwsza, marzy mi sie pieszczoty z 2ga kobieta, delikatne i brutalne, na zmiane,....od pocałunku po seks oralny, z uzyciem członka w obydwie szparki, kurcze dzis mam akurat dzien kiedy mysle cały czas o seksie. chciałabym popiescic sie z kobietą, zeby całowała i podgrywała moze stojące brodawki, schodzac coraz nizej jezykiem ku muszelce, ktora czeka juz wilgotna na jezyczek mojej kochanki.... zaczyna lizac moja muszelke nabrzmiałą łechtaczka rośnie jezyk schodzi do pupy(wielbiam to) wklada mi go do srodka a ja w tym czasie pieszcze palcem mokrą i wielką łechtaczke podniecenie rośnie, jęcze z rozkoszy, ona drazni moje sutki i masuje jezyczkiem otworek pupy, oh jak dobrze, czuje ze orgazm zbliza sie nieuchronne, juz za chwile , juz juz coraz blizej....ach, ale ona w oststniej chwili przedłuza moje oczekiwanie i zakłada sztucznego kutaska i wjezdza w moją mokra szparkę ale zaraz to podwójny członek....jeden w pupe drugi w cipcie, och jak mi dobrze.....rrżnij mnie mocno tak.....jak dobrze och,,,,,juz, ,,,....... było wpaniale, ale sie zagalopowałam ale to tylko moje fantazje

Gość editaaa
durna baba jestes z tego co zauwazyłam na wszystkich tego typu topikach, ale twoje wypowiedzi koncza sie na jednym zdaniu, moze cos wiecej nam napiszesz? masz jakies dswiadczenie z kobietami w łózku

Gość editaaa
ciamkam kupę :)

edit -> nie zaliczam się do osob wylewnych, wulgarnych nie zamierzam ku uciesze rozbrykanej młodzieży pisać o tym, jak kręci mnie widok wilgotnej szpary, lejących się z niej sokow, gorących dzyndzelkow i płonacych guziczkow ;)

Gość editaaa
nie jestem małolatą mam swoje lata i lubie tak podfantazjowac, ale nie rozumiem po co tu wchodzisz ? masz jakis ukryty cel? czy tylko poczytac i popodniecac sie w zaciszu domu?

Nie twierdzę, żeś małolata, nie wkładaj mi nie moich słow w usta. Możesz włożyć coś innego, jeśli masz ochotę. Masz naprawdę nieodpartą chęć by czytać moje wywody? Zagłebiać się w moje wspomnienia i penetrować me zacisze domowe? Bo w sumie nie wiem do czego zmierzasz.. ukryte cele, powiadasz? Nie posiadam. Przywłaszczyłam sobie cele jawne, ktore są dosięgane i dosiadane

durna jesli chcesz mozesz napisac na gg, pofantazjujemy razem 422401 co chciałabys zebym ci włozyła w usta?

Możesz włożyć mi w usta co tylko w duszy Ci gra - jestem smakoszem.. 🌻 gg jak najbardziej wskazane. Odezwę się niebawem

Gość ni ma tu takich
???????????????????????????????/

Gość ni ma tu takich
1245874 a co na to lekarze ??

Gość darraaa
masturbatorka 1 kim jestes i o czym marzysz. mozesz pełnym zdaniem

Gość piszcie swe
przygody miłosne z kobietami