Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady888

Nasze sposoby na piękno

Polecane posty

Gość lady888

Zakladam ten topik abysmy wspolnie dzielily naszymi sposobami na to aby ladnie wygladac. Na poczatku moje rady. Aby skora twarzy byla gladka robie piling z cukru,mieszam go z żelem do mycia twarzy,aktualnie mam z oriflame z serii aloe vera,polecam. Aby wlosy ladnie lsnily po umyciu splukuje zimna woda a po osuszeniu recznikiem nakladam na nie jedwab. Nawilzajaca kapiel; do wanny z woda dodaje troche oliwki dla dzieci i leze sobie 15min,po kapieli skora jest idealnie nawilzona i gladka Na wypryski stosuje masc cynkowa,skuteczna i tania. Czekam na Wasze rady! Jak mi sie cos jeszcze przypomni to napisze

Gość lady888
widze ze nikt tu nie zagląda:-(

Gość fdff
balsam po kazdej kapieli, tonik odswiezajacy na tawarz rano wieczorem i wciagu dnia, odzywka do splukiwania i bezsplukiwania do wlosow po kaadyzm myciu, nie jem nic po 18 zeby nie tyć...

Gość szczęściara86
a ja na ladna buźke polecam krem ziaja brazowy takie opakowanie. bardzo fajniutki i nadaje lekki odcien brazu:] taki minimalny:] co do wloskow do goraco polecam odzywke z gliss kur z taka pomaranczowa nalepka, super sie po niej wloski rozczesuja. i jedwab jak najbardziej na TAK :) pozdrawiam

Gość lady888
Ja na łamliwe i slabe paznokcie polecam http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=5260 Stosuje od niedawna i już widze duza poprawe. Na suche koncówki przed umyciem nakladam zwykly krem nivea,trzymam 20min a potem myje włsy szamponem,cudo poprostu,wlosy sa idealnie nawilzone.

Gość kiniula23
Olejek rycynowy na rzęsy,polecam. Mialam bardzo zniszczone od tuszu i on uratowal moje rzęsy. Stosuje go rowniez na wlosy,robie maseczke : jedno żóltko 2 łyzki nafty kosmetycznej i kilka kropel olejku rycynowego,nakladam na wlosy i trzymam pod folia 30 min potem myje szamponem. Polecam. Na krostki po depilacji okolic bikini polecam puder dla dzieci lub oliwke,lagodzi podrażnienia. Raz w tygodniu robie kapiel : do wanny z woda dodaje pol litra pelnotlustago mleka i leze sobie 15-20 min. Po takiej kapieli skora jest miekka i nawilżona. Maseczka z drożdży raz w tygodniu do cery tlustej z wypryskami : łyzeczke drozdzy mieszam z kilkoma kroplami cieplego mleka tak aby powstala papka,nakladam na twarz na 15min,nastepnie splukuje letnia woda. Ta maseczka dziala,polecam ja osobom majacy problem z wypryskami.

Gość szaliczek
i myslicie, ze dzieki tym zabiegom wygladacie pieknej dla obcych?? Macie po prostu lepsze samopoczucie i dlatego wydaje wam sie, ze to cos zmienia

Gość kiniula23
Na pewno cos w tym jest skoro np duzo osob mowi na co olejek rycynowy im pomogl lub tez inne kosmetyki. Ja o wielu kosmetykach nie mialam pojecia dopóki nie przeczytalam opinii a sa naprawde skuteczne,wiec nie komentuj tylko doradzaj:-)

Gość eweliinkaa
a ja : po umyciu włosów nakładama maske , potem je susze i dopiero czesze ręce zawsze po myciu kremuje , zeby były mięciutkie i po kąpieli koniecznie balsam ! krem do zmiękczania pięt , bo mam strasznei twarde ! ten temat chyba nic nie wnosi , bo wiekszosc kobiet ma taki sam schemat upiększania sie :):D pozdrawiam

Gość eweliinkaa
ile kosztuje olejek rycynowy?

Gość olejek kosztuje kolo 2 zł
Kupisz go w aptece

Gość sylwulala
Na twarde i suche piety polecam,2 razy w tygodniu potraktowac je pumeksem a po kazdej kąpieli wsmarowac w nie masc ochronna z wit a, do kupienia w aptece za niecale 2 zl. Jest swietna,mialam problem z twardymi pietami i bardzo mi pomogla,jest tlusta wiec jak posmaruje nia piety,nakladam bawelniane skarpetki i ide spac,rano moje stopy sa wygladzone i miodzio:-)