Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwariowana Żaba

pijecie dużo alkoholu??

Polecane posty

Gość kwiatka01
ogolnie sporo.teraz tez nieco mocze morde he he

Gość ranica
Za dużo. Na coś trzeba umrzec, a marskość wątroby to niezly powód. Byle szybko.

Gość kwiatka01
drina, mam jeszcze piwo. zmiksuje to dla lepszego efektu. dobrze sie bedzie spalo. I mam w dupie ze pije czesto.Pije bo lubie. No i pije za swoje.

ja tez lubie pic ale to mnie zgubu,i chcialabym pic cos zamiast piwa bo juz mam duzy brzuch:Dale jak gdzies sie idziena miasto to tylko piwo zostaje:(

Gość ranica
Zabko, duzo mam latek, oj dużo, także marskośc wątroby jest całkiem realna. Piwa nie pijam, wódka to jest to, dobrym winem też nie pogardzę. Pijący wszystkich krajów - łączcie się. :)

Gość kwiatka01
mi 3 dychly chlapnely. I tez duzo borwarow wale no i mam miesien piwny. Ale coz jest na swiecie lepszego niz dobre, zimne, z pianka ... Nie mozna sobie odmawiac wszystkich przyjemnosci w zyciu. Facet ci wk ... przyjaciel zawiedzie a piwko zawsze tak samo dobre he he

hmm brzmi ciekawie ale : a)już brałam dziś prysznic b)wole piwo:(:classic_cool: c)mój mięsien piwny nie jest zbyt reprezentatywny i zle by to wszytsko wygladalow tej wannie:classic_cool::classic_cool:

Żaba - 1.mnie interesowałoby to co ponizej mięsnia piwnego :-p 2.kupie piwo 3.zamiast szmpana moze byc mleko w wannie zebys sie wymoczyła a Twój mięsień stałby sie bardziej akamitny :)

Gość kwiatka01
cudna konwersacja ha ha. az wypieki dostalam i juz sama nie wiem czy od czytania czy od piwa ;-))))