Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła_studentka80

Łódź-czy to fajne miasto?

Polecane posty

ludzie wbijają nos w ziemie i nic nie widzą. Wiele tracą.

oj wiele niestety. trudno, ja tam zdania na temat mej rodzimej Lodzi nie zmienie, jest piekna nawet z tymi brzydkimi starymi kamienicami na wschodniej i okropnym Dworcem Fabrycznym :D

Gość tak naprawde
palac Poznanskiego jest piekny tak samo cmentarze zydowskie kiedys Ksiezy Mlyn, ale slyszalam ze tam jest teraz jakies centrum handlowe??

witam:) nie wchodziłam już dawno na uczuciowy, więc nie wiem czy tam coś o Łodzianach jest baja bongo, z tej strony ek-soc;) lecę na mecz kurcze, przegapiłam początek. Wszyscy włączać Tvp2 i kibicujemy Polakom:D:D:D:D

Sorki że dopiero teraz odp.Wybierałam się na WSSM,ale przyznam że z lekka się zniechęciłam po przeczytaniu Waszych wypowiedzi.Jeśli rzeczywiście tam jest tak szaro i niebezpiecznie to chyba jednak wybiorę Częstochowę albo nawet Piotrków który dotąd uważałam za okropny :O

Gość o ja nie moge ooo
O kurwa jak ja nie cierpie nie samej Lodzi ale ludzi pochodzacych z tego miasta.Podkreslam od razu ze nie wszyscy sa zjebami.Znam pare osob z tamtad i wszyscy maja cos z glowa i tylko o pieniadzach mysla.Nigdy wiecej.

Pewnie do wszystkiego można się przyzwyczaić,ale ja mam taką naturę że dołują mnie miejsca takie właśnie jak według opinii miasto Łódź:szare i nijakie.Szukam miasta z fajną atmosferą,z "duszą" :) Myślicie że Częstochowa jest dla mnie??

a wedlug mnie Łódź jest tak samo szara jak inne miasta... może oprócz Wrocławia...ale tam zbyt daleko nad morze :) Mieszkam w Łodzi od urodzenia :) i pomimo, ze teraz niedługo wyjadę stąd na jakiś czas, to wrócę tu :) Może mam takie podejście bo mieszkam tu już 25 lat..... ale kocham to miasto :D No i według Makłowicza \"robią tu bodaj najlepsza pizze w Polsce\" :D w In centro;) coś w tym jest :)

ale Pałac Poznańskiego istnieje dalej.....bez przesady Manufaktura....owszem jest obok zaraz....ale chociaż zainwestowali kasę, żeby coś zrobić z tymi murami, a nie zostawili ich aby zmurszały........ Nie wiem, co się doczepiliście tak do tej Łodzi :) Mam masę znajomych, którzy z różnych miast przyjechali tu na studia i 99% tu została po studiach......bo już sobie nie wyobrażają życia bez Łodzi ;)

No ale na seri jest tam tak niebezpiecznie,ci kibice i w ogóle??...

Tak to w każdym mieście,ja mieszkam w małym miasteczku i kilka razy byłam zaczepiana :(

Gość gość
Kupił już tam ktoś z was mieszkanie ? Wiem że budowa ruszyła, ale wolę się upewnić że wszystko ok zanim wydam tyle pieniędzy na mieszkanie :)

Gość gość

Ja lubię Łódź i polecam wam wybrać się do tego miasta i zobaczyć je na własne oczy. Jeżeli planujecie to zrobić to polecam wam zatrzymać się w mieszkaniu od firmy http://www.vibed.pl/ Od nich wynajmiecie pokoje w centrum miasta.