Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko_male mam

KONCZE LICENCJAT ZA GRANICA, NIE ODLOZYLAM JESZCZE pieniedzy na powrot

Polecane posty

Gość pytanko_male mam

Gość pytanko_male mam
wracac?? mam 24 lata i to co zarobie wydaje na siebie, kupilam samochod, urzadzilam mieszkanie ktore wynajmuje nie wiem co dalej

Gość bbaaa
a to trzeba miec jakies odloznone pieniadze na powrot? Ja jestem juz 5 lat za granica,koncze studia i jak byl debet na koncie tak i jest. pomysl o tym ze masz taki kapital w glowie ktorego nie zastapi kilka czy kilkadziestat tysiecy funtow

Jak to nie masz pieniedzy na powrót? inwestowałaś tutaj w siebie- wrócisz do Polski z ogromnym bogactwem które nosisz w głowie. Nikt ci tego nie zabierze, a szybko zaowocuje w Polsce dobrą pracą. W takim przypadku to nie wstyd wrócić do Polski bez grasza. Natomiast, jeśli nie czujesz sie tutaj samotna, zostań- Polacy którzy potrafią tutaj nie oszczędzać tylko świadomie wydawać na życie, są szczęśliwi...

Gość pytanko_male mam
TAK, TYLKO ZASTANAWIAM SIE CZY ROBIC JESZCZE MAGISTRA ZA GRANICA?? i problem jest tez taki ,ze raczej jeszcze nie widze sie w pracy po tych studach bardziej niz na nich skupialam sie na jezyku ale teraz pracuje jako tlumacz za to w zawodzie jeszcze sie nie widze potrzebowalabym 2 lata magisterki badz tez inne studia ktore rzeeczywiscie by mnie zainteresowaly co sadzicie???

to już zbyt precyzyjne pytanie :D Powinnaś sie wybrać do jakiegoś doradcy zawodowego- nawet u mnie college\'u mamy pracownika który zajmuje sie doradzaniem przy wyborze dalszej drogi, tym bardziej musi być ktoś taki na uniwersytecie :)

Gość BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE